Gabriela Cristea, criticată după ce a mers să-și cumpere o lenjerie intimă sexy: „Niște budigăi cu mânecuță de mamaie”

19 decembrie 2023 19:24   Vedete românești

Gabriela Cristea face ce face și haterii tot nu o lasă în pace! Vedeta de televiziune a ajuns să meargă să își cumpere lenjerie intimă și nici măcar acolo internauții răutăcioși nu s-au abținut din comentarii. De data aceasta, au desființat-o, pur și simplu pentru că și-a luat o lenjerie intimă sexy!

Gabriela Cristea, criticată după ce a mers să-și cumpere o lenjerie intimă sexy 

Recent, prezentatoarea a mers la o sesiune de shopping înainte de Crăciun, pentru a-și reînnoi garderoba. Gabriela a decis să își cumpere o pijama, dar și un set de lenjerie intimă pe care să le poarte cu drag de sărbători și cu care să își încânte soțul, bineînțeles. Vedeta le-a arătat fanilor mai multe variante care i-au atras atenția și într-un final a ales lucrurile care i-au plăcut cel mai mult și a plecat acasă fericită!

E obligatoriu să intrați de sărbători și aici doamnelor, dacă înțelegeți ce vreau să zic... Pentru o relație sănătoasă...știți voi!” a spus Gabriela la ieșirea din magazinul renumitului brand de lenjerie.

Din păcate, mesajele pline de critici au început și ele să curgă:

„Dar pentru soțul tău când vei spune că îi cumperi ceva? Că numai asta aud (să-mi cumpăr ceva) și la fete, pentru el....Sau eu cred că fiecare e cu banii lui.”

„Să-ți pui la pijama o jartea mai lată, că altfel rămâi în ceaunul gol.”

„Mai degrabă, față de masă!”

„Dă-i niște budigăi cu mânecuță de mamaie, la sutien nu pot să vă arăt, vai de capul meu.... nu cred că au mărimi să îți intre lăptăriile.”

Ce cadou i-a făcut Tavi Clonda Gabrielei

Tavi Clonda depune eforturi considerabile pentru a ghici toate dorințele Gabrielei Cristea, dar nu reușește întotdeauna să nimerescă gusturile preferate ale prezentatoarei TV. Recent, artistul a recunoscut într-un interviu acordat Antena Stars că a avut și momente în care nu a reușit să ofere cadouri pe placul acesteia. 

A și venit moșul la ea, a venit mai devreme. Chiar dacă nu îmi spune ea, cumva dă de înțeles cam ce și-ar dori de la moșul. Eu îi spun moșului să o surprindă. Dacă nu e cu surpriză, nu e distracție. Am mai gafat-o din punctul ei de vedere. Din punctul meu de vedere nu. Poate i-am cumpărat ceva ce nu era pregătită să poarte, altfel de lenjerii, se întâmpla mai demult”, a declarat Tavi Clonda, la Antena Stars..

Mai multe