Gabriela Cristea și Tavi Clonda, criticați pentru cadourile de Moș Nicolae pentru fetițe: „Miroase a laudă aici. Nu știu ce părinți sunteți voi”

Moș Nicolae a fost o venire așteptată de copiii din întreaga lume. Cu entuziasm și multă gingășie, copiii vedetelor s-au trezit în grabă azi de dimineață pentru a-și verifica ghetuțele. Moșul a fost generos cu ei și le-a oferit unora lucruri extrem de scumpe. Gabriela Cristea și Tavi Clonda ar fi exagerat cu aceste aroganțe, sunt de părere fanii. 

Gabriela Cristea alături de soț și cele două fetițe / foto: Social media
Gabriela Cristea alături de soț și cele două fetițe / foto: Social media

În timp ce majoritatea copiilor așteaptă un Moș Nicolae care la ei nu ajunge în fiecare an, alții cred în minunea sărbătorilor. Fetițele Gabrielei Cristea și Tavi Clonda au avut un Moș generos anul acesta, căci le-a îndeplinit cea mai arzătoare dorință. 

„Nu e nicio bucurie pe ele, din păcate”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda s-au asigurat că Moș Nicolae va primi dorința fetițelor de a avea o tabletă. Și cum gândurile lor au contat pentru părinții lor, aceștia au decis să facă o faptă bună. 

În ciuda bucuriei resimțită de întreaga familie, fanii nu au văzut cu ochi buni toată această situație. Dimpotrivă, ei sunt de părere că Moș Nicolae ar trebui să fie mult mai modest decât Moș Crăciun, și să îi surprindă pe cei mici cu dulciuri și eventual jucării. Comentariile din secțiunea postării sunt destul de dure, semn că nici spiritul sărbătorilor nu-i împiedică pe români să își expună punctul de vedere. 

„Moșul vine cu dulciurile, nu contest că vă permiteti să luați fetelor tot ce își doresc, dar tabletele trebuiau date separat să știe că sunt cumpărate de voi! Sunt foarte multi copilași sărmani care își întreabă părintii de ce lor le-a adus moșul doar o ciocolata, sau mai rău...nimic! Noi, ca și părinți greșim în unele privinte...”, 

„Prea multe cadouri totuși pentru fete! Moș Crăciun trebuie să aibă și el loc! Tabletele puteau fi de Crăciun! Miroase a laudă aici!”, 

„Cel mai probabil, de Crăciun, fetele vor primi câte o mașină pe care să o conducă atunci când fac 18 ani... Așa e cu ăștia lăudărosii”,

„Mi-ar plăcea să văd și un filmuleț ajutând copiii sărmani...Ei chiar s-ar bucura la o ciocolată”,

„Nici o bucurie pe ele, din păcate...Noi ne bucuram și dacă primeam doar o ciocolată, copiilor care sunt alintați și li se fac toate mofturile mereu, nu se mai bucură de nimic, cred că vor elicopter să fie impresionate...Asta e, unii părinți nu înțeleg că, copiilor, nu trebuie să le satisfaci capriciile,oricât i-ai iubi și oricâți bani ai avea, pentru că devin imuni la bucurie și nu vor mai prețui nimic în viață, oricât sau orice le-ai da!”, au fost doar o parte din comentariile primite de Gabriela Cristea în postarea de pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net