Cum arată bradul Gabrielei Cristea. Prezentatoarea TV a atras critici aspre pentru modelul ales

Familia Gabrielei Cristea s-a pregătit deja pentru Crăciun. Vedeta de televiziune a decis că a sosit momentul împodobirii bradului, însă nu oricum, căci de data aceasta și-a dorit un brad atipic și a cerut ajutorul unui designer. Reacțiile internauților nu au fost unele prea bune. 

Gabriela Cristea / foto: Colaj Click!
Gabriela Cristea / foto: Colaj Click!

„A venit, a venit! Bradul de Crăciun a ajuns la noi acasă. Anul ăsta am ales să lăsăm un designer să ne facă decorațiunile de sărbători și chiar au ieșit superbe. Ne-a mai lăsat și noua câteva globulețu să punem în pom, ca să ne punem și noi amprenta. Vedeți ce am alea în video. Acum îl așteptăm pe Moș Crăciun!”, a scris Gabriela în mediul online.

Gabriela Cristea a intrat din nou în atenția internauților după ce le-a prezentat bradul împodobit de către expert. Aceștia nu s-au arătat deloc mulțumiți de felul în care arată și au criticati-o pentru faptul că a aruncat banii pe așa ceva.

Gabriela Cristea: „Acum îl așteptăm pe Moș Crăciun” 

Bucurie mare în rândul fetițelor Gabrielei Cristea și ale lui Tavi Clonda. Părinții lor le-au făcut o mare bucurie împodobindu-le bradul de Crăciun, însă fanii sunt de părere că au furat tot farmecul de a împodobi bradul împreună cu familia. 

„Sincer, dacă eram în locul vostru nu lăsam un designer să îmi facă bradul. Nu îmi place deloc. Nu vă dau cu hate, dar este urat rău”, „Absolut niciun farmec nu are. Ăsta nu e spiritul Crăciunului, le înveți numai de bine pe fete...”, „Să știi, frumos este să împodobești împreună cu copiii bradul, nu să îl facă un designer”, „Nici bradul nu mai e ce-a fost”, „Palmier, nu brad”, „Unde sunt crengile bradului? Numai brad nu e ăsta”, „Doamne ferește! Așa brad urât nu am văzut.

Bradul de anul acesta ales de Gabriela Cristea / foto: Social media
Bradul de anul acesta ales de Gabriela Cristea / foto: Social media

La noi se umblă cu Capra de Anul Nou, fix așa arată, jur”, „Și cel mai mult le va lipsi fetițelor bucuria acelei amintiri de a împodobi bradul împreună, o colindă pe fundal, și nu să-l aducă cineva gata împodobit”, „Asta nu credeam că o sa existe. Te apreciam ca om, ca femeie, dar fițele în care dă omul cu bani, e aiurea... păi un brad se împodobește cu familia, e un moment special mai ales cu copilașii micuți, dar fiecare cu ideile lui...”, sunt doar câteva dintre opiniile negative lăsate în secțiunea de comentarii a clipului postat de Gabriela Cristea pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net