Gabriela Cristea le închide gura celor care o denigrează: „Am dosul suficient de mare...”Ce lovitură a primit?

Dacă în ultima perioadă Gabriela Cristea a fost pe primele paginii ale ziarelor mondene, pare că aparițiile ei nu se vor sfârși prea curând. Prezentatoarea emisiunii „Mireasa” a ajuns, din nou, în atenția publicului și a Viperelor Vesele, în urma unui alt derapaj ce s-a văzut pe micile ecrane. 

image

Gabriela Cristea a ieșit din nou în evidență în urma celei mai recente emisiunii de la Antena Stars, pe care o moderează. În urma unei discuții cu unul dintre concurenți, vedeta a transmis sublim un mesaj destul de dur pentru cei care nu-i dau pace, un apropo la pagina de Instagram Viperele Vesele, care nu a pus-o într-o lumină prea bună. 

Știm cu toții că un adevărat scandal mediatic l-a reprezentat momentul în care vedeta a fost acuzată de Viperele Vesele că s-a prezentat în emisiuni în stare de ebrietate, iar de acolo noutățile au continuat să apară. 

Gabriela Cristea a vorbit în podcastul „La Măruță” despre faptul că există o pagină anonimă, respectiv Viperele Vesele, care ar fi răspândit acest zvon.

În timpul ultimei ediții a emisiunii pe care o prezintă, între Gabriela Cristea și un concurent a existat o discuție care a dat naștere altor situații. Mai concret, un participant a amintit că informațiile care apar în social media, în special cele puse la dispoziție de Vipere, pot influența negativ percepția telespectatorilor. Astfel, părerea celor care îi votează poate fi influențată puternic. 

În acel moment, Gabriela Cristea nu a mai stat pe gânduri și a reacționat de îndată, sfătuindu-l pe concurent să nu plece urechea la informațiile apărute pe Internet. 

A dat drept exemplu situațiile prin care ea a trecut, și a dezvăluit cum și-a găsit curajul să le țină piept: 

„Nu mai da credibilitate așa, tuturor… Serios! Cred că sunt aceiași care m-au denigrat și pe mine. Așa, și? Vezi că m-am îngrășat și am dosul suficient de mare ca să aibă ce să reproșeze. Hai să nu ne hazardăm”, a reacționat  Gabriela Cristea.

Viperele Vesele lovesc din nou după atacul Gabrielei Cristea 

Întrucât prezentatoarea de televiziune a lansat acel mesaj deranjant cu un scop precis, de la sine înțeles că vizate au fost Viperele Vesele, un nou „scandal” a fost început. 

Pagina de Instagram cu pricina a lansat un îndemn comunității lor, acela de a nu mai accepta nicio formă de colaborare cu postul TV Antena Stars. 

„Înțelegem că atacul furibund împotriva comunității noastre, Viperele Vesele, petrecut ieri la Mireasa și Mireasa – Capriciile Iubirii, cu Gabriela Cristea în prim-plan, precizând locul – „dosul cât fotoliul” pe care și-ar dori ca membrii comunității noastre „să îl îmbrățișeze”, un atac împotriva aflării adevărului, împotriva dezvăluirilor pe care noi le aducem în fața voastră, a publicului consumator de emisiuni TV, în fapt, un atac deloc subtil îndreptat împotriva întregii prese independente, reprezintă modul în care Elena Savu Rachițeanu a înțeles să își înceapă mandatul la cârma Antena Stars”, au notat Viperele Vesele, pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net