Ce a făcut Tavi Clonda când Gabriela Cristea nu a fost acasă. Ce restricții are soțul prezentatoarei de televiziune

Tavi Clonda (44 de ani), soțul Gabrielei Cristea (48 de ani), este conștient de faptul că, atunci când ești în lumina reflectoarelor, trebuie să ai o imagine impecabilă. Așa că, atunci când are timp, nu ezită să ceară sfaturile specialiștilor, pentru mici retușuri în ceea ce privește imaginea sa.

În una dintre cele mai recente postări de pe contul său de Instagram, Tavi Clonda le-a spus prietenilor virtuali că a ales să își facă o albire dentară, deoarece zâmbetul este cartea de vizită a fiecare persoane. De asemenea, cântărețul le-a explicat fanilor și ce restricții alimentare are după această intervenție estetică dentară.

„Albirea cu laser (pe care a făcut-o – n.r) nu dăunează smalțului, nu ai dureri după. Este adevărat că nu ai voie să mănânci roșii, sos de roșii după. Nu ai voie să mănânci anumite alimente timp de o săptămână, două, după ce îți albești dinții, ca să nu îi murdărești la loc, dar în rest procedura este foarte naturală”, le-a spus Tavi Clonda prietenilor de pe contul său de Instagram.

Familie frumoasă

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt căsătoriți religios de patru ani. Cei doi au două fetițe împreună: pe Iris și pe Victoria care cresc frumos și armonios. Din cele mai recente postări ale cântărețului putem vedea cât de grijuliu este Tavi cu cele două prințese ale sale, cât soția sa este la emisiune. Pentru că au o familie frumoasă, simpaticul Tavi ne-a dezvăluit recent și cum reușește să întrețină flacăra pasiunii vie între el și prezentatoarea de televiziune:

 „Pasiunile comune, faptul că am construit împreună, faptul că ne înțelegem unul pe celălalt, faptul că uneori eu am mai multă răbdare ca ea, alteori poate are ea. Mie mi-a plăcut tot timpul să evoluez, să merg într-o singură echipă, să urci cât mai sus, e ca în sport”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
Oana Turcu (49 de ani) a sărbătorit Paștele în Dubai, alături de soțul ei, Cristi Brancu și fiul lor, Tudor
img (1) jpg
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net