Tavi Clonda a spus adevărul despre începutul relației cu Gabriela Cristea: „Eu aveam o poveste cu fosta mea iubită”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda se iubesc de ani de zile, iar din povestea lor de dragoste au rezultat două fetițe: Victoria și Iris, pentru care au luptat mult pentru a le aduce pe lume. Lupte au dus și pentru iubirea lor, căci la început lucrurile nu au fost atât de simple, dar au fost frumoase. 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea / foto: Social media
Tavi Clonda și Gabriela Cristea / foto: Social media

Tavi Clonda a fost prezent în podcastul Dianei Bișinicu, acolo unde a vorbit despre începutul relației cu cea care i-a devenit soție. Când se înfiripau sentimentele între ei, artistul era deja implicat într-o relație, însă s-a asigurat că va da dovadă de maturitate și bărbăție, alegând să facă lucrurile ca la carte. 

Tavi Clonda: „Păream eu băiat rău...”

Cântărețul era implicat emoțional cu o altă femeie atunci când a cunoscut-o pe cea care i-a devenit soție. Deși, inițial i-a fost greu să îi împărtășească Gabrielei acest aspect, în cele din urmă i-a prezentat adevărul din viața sa. 

„Diana Bișinicu: Cât timp a durat tatonarea?

Tavi Clonda: O lună și ceva până ne-am dat seama că ar putea fi ceva, după a mai durat, că nu s-a întâmplat așa.

Eu aveam o poveste cu fosta mea iubită, de care nu mă despărțisem. Păream eu băiat rău, dar eram corect. Nu pot să o încurc pe fata asta până nu mă despart de fosta mea prietenă. Am plecat de ziua mea, nu i-am spus Gabrielei, nu aveam cum, adică i-am spus că plec, dar nu i-am spus că plec cu fosta. Până la urmă i-am spus: Băi, eu de asta tot stau înapoi, pentru că nu am încheiat.”, a povestit Tavi Clonda. 

Povestea lor de dragoste a putut să se concretizeze într-un final atunci când el a fost sincer atât cu fosta parteneră, cât și cu Gabriela. A preferat ca, înainte de a începe un nou capitol al vieții sale, să îl încheie demn pe cel vechi, fapt pe care vedeta de televiziune l-a apreciat. 

„Diana Bișinicu: Dar începuse relația?

Tavi Clonda: Nu, beam o cafea, nu începusem așa, ne vedeam, dar nu prea ne vedeam singuri așa. Ca adolescenții ăia, am ținut-o de mână, la noi așa a fost, alte două, trei zile am pupat-o pe obraz, a cincea am pupat-o pe guriță. Nu m-am grăbit deloc, nici eu, nici ea. Am zis că dacă încep ceva măcar să știu că s-a terminat ce s-a terminat, nu le suprapun că dau și rău. Am 20 de ani? Să zic am fost și cu aia, sunt și cu aia acasă. Am trecut de alea, le-am făcut, mi-au ajuns. Până la urmă i-am spus: Nu a plecat domnișoara de la mine, nu are unde să se mute, erau niște situații. S-a bucurat foarte mult că am fost cinstit, după s-a terminat cu fosta mea și am început o poveste frumoasă de dragoste.”, a mai spus artistul.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net