Paula Chirilă, adevărul despre plecarea de la Xtra Night Show. Cum se înțelege vedeta cu Gabriela Cristea

Ultima actualizare:

Paula Chirilă are o viață ocupată, mai ales de când a devenit mămică. Vedeta se împarte între mai multe activități pe care trebuie să le ducă la bun sfârșit și reușește să îmbine utilul cu plăcutul. Până de curând, ea a făcut echipă cu Dan Capatos, în emisiunea Xtra Night Show, dar în luna august a decis să încheie colaborarea. 

Paula Chirilă / foto: Social media
Paula Chirilă / foto: Social media

În cel mai recent interviu oferit presei, Paula Chirilă a vorbit și despre relația ei cu Gabriela Cristea, colega de platou. Află din rândurile de mai jos ce mărturisiri a făcut aceasta. 

Ce spune Paula Chirilă despre plecarea de la Xtra Night Show 

De câteva luni de zile Paula Chirilă a pus bazele unei emisiuni online. Ea are în lucru mai multe proiecte care îi solicită timpul, iar plecarea ei din emisiunea lui Capatos a ridicat multe semne de întrebare. 

„Întotdeauna este greu să te desparți de niște oameni de care te-ai atașat foarte mult și cu care ai creat o conexiune super bună! Am găsit acolo o super echipă și mi-a fost tare greu să nu ne mai vedem, să nu mai lucrăm împreună. Însă nu se știe niciodată unde ne vor duce drumurile, poate ne vom mai întâlni în alte proiecte, mai știi? „Xtra Night Show a fost un proiect tare drag mie și m-am simțit extraordinar acolo.

Echipa m-a adoptat imediat, iar pe Dan l-am apreciat mereu și i-am savurat fiecare tiradă sau fiecare abordare a vreunui subiect sau invitat. Este un profesionist desăvârșit, un jurnalist excepțional și am avut numai de învățat de la el”, a povestit Paula Chirilă, potrivit viva.ro

Paula Chirilă, despre prietenia cu Gabriela Criste 

Paula Chirilă și Gabriela Cristea nu sunt doar două femei de succes, care reușesc să evolueze pe plan personal, ci și două mame extraordinare, care își cresc cu grijă copiii. Cele două par să se înțeleagă destul de bine, Paula Chirilă având deja o invitație pentru a o vizita pe Gabriela Cristea. 

„Nu am apucat încă să ieșim în oraș, pentru că timpul nu ne permite. Suntem amândouă în spatele camerelor de filmat niște femei și mămici extrem de ocupate, dar abia aștept ocazia să ieșim la o cafea. Evident că Gabi m-a invitat la ea acasă, dar încă n-am apucat să răspund invitației… Noi ne înțelegemfoarte bine în spatele camerelor de filmat, s-a legat așa un soi de amiciție, bazată pe admirație și respect reciproc. Îmi plac foarte mult la ea constanța în carieră și faptul că e extrem de determinată în a-și atinge scopurile și admir foarte mult flerul pe care îl are în afaceri și determinarea cu care și-a construit cariera în televiziune.

De altfel, am și invitat-o în a doua ediție a emisiunii „Zona de impact, de pe canalul meu de YouTube, ca să ne dezvăluie povestea succesului ei, și am aflat o mulțime de amănunte pe care nu le știe publicul larg și pe care Gabi le-a dezvăluit în exclusivitate în emisiunea pe care o realizez. De unde a pornit… M-a interesat foarte mult latura profesională. Eu admir foarte mult femeile frumoase și puternice, mă regăsesc cumva în ele și am doar de învățat”, a mai spus vedeta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net