Paula Chirilă nu are un iubit cu 16 ani mai tânăr!

Ultima actualizare:

Viața Paulei Chirilă, co-prezentatoarea emisiunii Xtra Night Show, de la Antena Stars, prezintă interes pentru publicul larg, dat fiind faptul că este persoană publică, actriță cunoscută și vedetă de televiziune. 

Paula Chirilă. Sursa foto: arhivă
Paula Chirilă. Sursa foto: arhivă

Paula Chirilă a fost căsătorită, are un copil cu care se mândrește, iar după divorț a avut o relație cu un bărbat cu 16 ani mai tânăr, despre care a vorbit cu ușurință în cel recent interviu pentru revista Viva, în care a mărturisit că vârsta este doar un număr, iar picanteriile pe care oamenii le interpretează despre viața ei sunt detalii pe care nu dorește să le ia în calcul. 

„Nu cred că a fost o dragoste specială, n-aș putea-o numi așa nici pe departe. Ce face o dragoste să fie specială se bazează pe alte criterii și niciodată diferența de vârstă nu a contat pentru mine, fie că este în sus, fie că este în jos. Nu am să dau acum detalii despre viața mea personală, pot doar să-ți spun că le-am experimentat pe toate și fiecare a fost frumoasă în felul ei. Nu m-am ghidat niciodată după cifre sau după ce scrie în buletin, ci după ce mi-a arătat omul din fața mea și după ce mi-a spus sufletul.”, a declarat Paula Chirilă, pentru revista Viva.

În urma publicării articolului menționat, mai multe ziare online din România au preluat informațiile, printre care și Click!, în care s-a dezbătut subiectul relației vedetei cu fostul iubit mult mai tânăr. 

Paula Chirilă nu are un iubit mai tânăr cu 16 ani în acest moment, prezentatoarea tv s-a referit la o relație trecută, în prezent iubind un alt bărbat. Dintr-o eroare de redactare, Click! a publicat știrea că Paula Chirilă se află în momentul actual într-o relație de iubire cu un bărbat mai tânăr, lucru care nu este adevărat, informație pe care o corectăm acum. Publicația Click! își cere scuze față de de cititori, implicit și față de prezentatoarea de la Xtra Night Show. 

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net