Gabriela Cristea, schimbare radicală pe plan personal: „Nu toată viața mea e doar o paietă și plină de sclipici”

Gabriela Cristea este foarte sinceră când vine vorba despre viața sa personală, în ciuda valului de critici pe care îl primește de multe ori din partea internauților. Totuși, cu bune și cu rele, vedeta se arată exact așa cum este și nimic nu o oprește să fie autentică. Prezentatoarea TV a avut un moment în care a fost deosebit de directă și le-a explicat fanilor exact cum stau lucrurile în viața sa. Iată ce schimbare radicală are de gând să facă în viață.

Gabriela Cristea, schimbare radicală în viață!
Gabriela Cristea, schimbare radicală în viață!

Gabriela Cristea, schimbare radicală în viață!

Gabriela Cristea are o frumoasă familie alături de Tavi Clonda. Cei doi soți își țin aproape fanii și împărtășesc cu ei orice eveniment din viața lor. De multe ori, oamenii reacționează negativ și aruncă vorbe grele la adresa lor începând cu modul în care își cresc fetițele, până la modul în care câștigă bani sau își împart responsabilitățile. Gurile rele oricum nu le astupă nici pământul, însă de data aceasta Gabriela Cristea a răbufnit și le-a dat peste nas celor care credeau că are o viață de vis.

Ce frumos este să stai așa pe multe materiale cu paiete. Ați spune că viața mea este doar simplă și liniștită și că nu mi se complică deloc, dar în fiecare zi se întâmplă câte ceva care îmi complică viața și nu toată viața mea e doar o paietă și plină de sclipici.(...)”, a transmis Gabriela Cristea prin intermediul rețelelor de socializare.

Din cauza oboselii, de multe ori vedeta se gândește dacă să bea sau nu cafea, motiv pentru care și-a întrebat fanii dacă îi recomandă acest lucru sau nu. 

Mă bate un gând acum. Mă bate gândul să mă apuc de cafea. Voi cum v-ați apucat de cafea? Pentru că eu nu sunt băutoare de cafea și nu am fost niciodată. Problema este că trezitul acesta de la 6 jumate îți aduce multe avantaje în sensul că ai timpul pe care îl ai la dispoziție, dar îți aduce și dezavantaje foarte, foarte mari pentru că pe la 2 așa te ia o nănuță, Doamne! Deci mă ia o nănuță pe la 2 de îmi vine să las tot, să trag mașina pe dreapta, de obicei mă prinde în trafic ora asta, și să mă culc. Deci, să mă apuc de cafea sau nu?”, a continuat prezentatoarea TV în cadrul aceluiași videoclip.

image
image
image
image
image
image
microfon pixabay jpg
caragea2 jpg
calina instagram jpg
1 sofia vergara jpg jpeg
Sâmbăta care tocmai ce a trecut a fost mare sărbătoare în familia cântăreței
banner nick radoi png
banner Jesica Zamfir png
banner maria lungu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net