O recunoști? Este una dintre cele mai iubite și controversate vedete din showbiz-ul românesc

Gabriela Cristea este recunoscută pentru frumusețea ei, iar în adolescență era o prezență la fel de impresionantă. În urmă cu câțiva ani, tatăl vedetei a adus în platoul emisiunii „Wowbiz" câteva fotografii rare din adolescența fiicei sale.

Cu ochi albaștri, părul negru și drept și un chip luminos, Gabriela Cristea arăta în adolescență ca o tânără cu o frumusețe irezistibilă, iar aceste trăsături au rămas la fel de fermecătoare și în prezent.

Așa arăta Gabriela Cristea în adolescență / foto: arhiva personala
Așa arăta Gabriela Cristea în adolescență / foto: arhiva personala

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, vedeta nu doar atrăgea privirile, ci și lăsa impresia unei personalități puternice și ambițioase.

Tatăl ei a dezvăluit că Gabriela era o tânără harnică și determinată, dornică să se dezvolte și să învețe mereu.

„Era extrem de ambițioasă, mereu cititoare. Mi-aș dori să o văd măcar o dată venind cu o floare și o lumânare la mormântul mamei ei! Eu am fost plecat foarte mult de acasă, lucrând în străinătate, pentru a oferi cât mai multe lucruri. Gabriela nu a avut șansa să petreacă mult timp cu mine. Adolescența a fost petrecută mai mult alături de mama ei. Nu am fost niciodată părinți stricti, mama Gabrielei i-a îndeplinit toate dorințele", a mărturisit la acea vreme, Eugen Cristea, tatăl celebrei prezentatoare.

Tavi Clonda, adevărul despre începutul relației cu Gabriela Cristea

Tavi Clonda a participat la podcastul Dianei Bișinicu, dezvăluind detalii despre începutul relației sale cu Gabriela Cristea. În perioada când începeau să se simtă apropiați, artistul era deja implicat sentimental în altă relație, însă a ales să abordeze situația cu maturitate și responsabilitate, dorind să facă lucrurile corect.

În conversația cu Diana Bișinicu, Tavi Clonda a recunoscut că se afla încă într-o conexiune emoțională cu o altă femeie atunci când a cunoscut-o pe viitoarea sa soție.

Deși a fost dificil inițial să împărtășească acest lucru Gabrielei, în cele din urmă a fost sincer în legătură cu viața sa.

Diana Bișinicu: Cât timp a durat această perioadă de neînțelegere?

Tavi Clonda: A durat cam o lună și ceva până când am simțit că există ceva special între noi, dar mai apoi a mai durat un timp, nu s-a întâmplat brusc.

La momentul acela aveam încă o poveste cu fosta mea iubită, nu ne despărțisem. Păream poate un tip neadecvat, dar pentru mine era important să fiu corect. Nu puteam să implic pe cineva nou în viața mea până nu îmi încheiam relația anterioară.

Am plecat într-o zi, chiar de ziua mea. Nu i-am spus Gabrielei  tot adevărul, nu am putut, i-am comunicat că plec, dar nu am menționat că o fac alături de fosta mea iubită. În cele din urmă, i-am spus tot: «Uite, acesta e motivul pentru care încă mă opresc, pentru că încă nu am încheiat»”, a împărtășit Tavi Clonda.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net