Gabriela Cristea, victima unui accident nefericit! Tavi Clonda i-a „devastat” casa, în timp ce ea are piciorul în piuneze: „Ia uitați ce e aici...”

La începutul acestei săptămâni, Gabriela Cristea a trecut printr-un moment nefericit chiar la ea acasă. Aflată în garaj, unde era mașina familiei, vedeta TV a călcat strâmb și și-a luxat piciorul. De atunci, Gabriela se mișcă cu greu prin casă, iar recent, a postat un videoclip pe pagina ei de Facebook în care le arată internauților ce pacient "dificil" este. Iată ce a declarat! 

Ce a pățit Gabriela Cristea Foto: Facebook
Ce a pățit Gabriela Cristea Foto: Facebook

Ce declară Gabriela Cristea despre "dezastrul" din casă

În videoclipul de pe pagina sa personală de Facebook, Gabriela Cristea s-a amuzat și le-a arătat fanilor ce face ea, de fapt, cât timp este accidentată. „Nici Tina nu poate să ne mai ajute, a intervenit și la ea o problemă și nu poate să vină în aceste zile. Aseară a fost la noi întâlnirea băieților, au mâncat semințe, au băut bere, ia uitați ce e aici ... Astea nu le-ați strâns, lasă că le strâng eu", a spus Gabriela Cristea. Tavi Clonda i-a dat replica: „Nu le mai strânge, lasă, stai în pat, pune gheață".

 „Lasă, promit că mai mult de un sfert de oră nu stau în picioare. Avem atâtea vase, să se strângă un morman, să stăm la umbra lor", mai adaugă Gabriela. Tavi Clonda reacționează și el: „Eu spăl mereu, dar acum nu pot, că n-am timp. Hai, în pat".

Gabriela Cristea: „Sunt cel mai rău bolnav"

„Eu sunt cel mai rău bolnav, nu pot, efectiv nu pot să mă abțin, să văd vase nespălate. Spăl vasele astea și mă duc, cel puțin o oră, să mai stau în pat. Nu pot să calc în el, deloc", mai adaugă Gabriela Cristea în filmulețul postat pe pagina sa de Facebook. 

Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul 

Gabriela Cristea se afla în garaj când a călcat strâmb și și-a luxat piciorul. Durerea resimțită a stârnit panică în mintea prezentatoarei TV care a crezut că s-a întâmplat ceva mai grav. Micuța Victoria, conștientă de gravitatea situației, a fugit rapid la Tavi Clonda care intervenit imediat. 

Ce a scris vedeta TV pe rețelele de socializare

„Să nu credeți că am făcut un obicei din a mă filma în pat, ci pur și simplu astăzi sunt țintuită la pat. Am pățit un accident. Sunt cu piciorul sus pe pernă și în pachet este gheață pentru că astăzi când voiam să o duc pe Victoria la școală, când am intrat în garaj, am călcat strâmb și am luat o trântă cum nu vreți să știți. Era să dau și cu capul de ceva, bine că nu s-a întâmplat așa. A făcut „cranc!”. Acum e de râs, dar la momentul respectiv era de plâns, credeți-mă. Asta este, mi-am luxat piciorul.

N-am reușit să mă ridic minute bune de acolo. Așa durere și așa situație… Accidentele casnice sunt responsabile pentru multe situații foarte grave și chiar pentru deces. Slavă Domnului că nu a fost cazul. Într-adevăr, cele mai frecvente accidente se întâmplă acasă. Eu doar am făcut un pas, am pășit și s-a întâmplat neprevăzutul”, le-a povestit fanilor vedeta 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net