Gabriela Cristea scoate bani din piatră seacă! Cât costă pantofii pe care i-a lansat pe piață

Ultima actualizare:

Gabriela Cristea (49 de ani) are spirit de afaceristă! După ce în urmă cu câte luni și-a lansat propria colecție de rochițe și bluzițe elegante, de diferite culori și măsuri, acum bruneta și-a anunțat internauții că, în colaborare cu o firmă de pantofi, a lansat o colecție de încălțăminte elegantă pentru doamne și domnișoare.

Prezentatoarea de la Antena Stars are un as în mânecă atunci când se gândește la partea profesională și la venitul său lunar. Bruneta se pare că are gânduri serioase atunci când vine vorba de magazinul său online de haine și de extinderea lui. Recent, Gabriela și-a anunțat prietenii de pe contul său de Instagram că a mai venit cu ceva nou pe piață pentru sexul frumos.

În imaginea de pe contul său de socializare putem vedea cum aceasta promovează o pereche de balerini de culoare neagră cu un trandafir imens roșu în vârf, scoși la vânzare cu prețul de 385 de lei.

„Mă bucur să vă anunț că este gata colecția capsulă de pantofi. Am gândit balerini, pantofi cu toc și ghetuțe. Toate produsele sunt ușor de asortat și foarte comode de purtat. Vă las un link aici cu colecția capsulă ca să aveți de unde alege”, este anunțul Gabrielei Cristea în dreptul postării sale de pe pagina sa de Instagram.

Îi merge bine

Recent, Paula Crăciunescu „mama adoptivă” a Gabrielei Cristea ne-a mărturisit că Gabriela Cristea nu se plânge de clienți atunci când vine vorba de cumpărarea rochițelor și cămășilor elegante pe care le-a lansat pe piață:

„Le merge bine afacerea din câte știu. Nici Gabi, nici Tavi nu vorbesc foarte multe lucruri despre această afacere cu mine. Sunt treburile lor, ei le știu mai bine. Ce pot să zic este că au succes și cu asta basta”.

image
image
image
image
image
image
banner anca serea 2 png
banner anca turcasiu png
banner gabriela Lucutar png
teo trandafir jpg
banner petre mioara roman png
1 mioara roman jpg jpeg
banner mioara roman png
andreea raicu instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net