Ce spune mama adoptivă a Gabrielei Cristea despre afacerea cu haine a prezentatoarei: „Și cu asta basta!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Gabriela Cristea (49 de ani) are asul în mânecă! Prezentatoarea de televiziune de la Antena Stars s-a gândit că în viață este bine să existe și o a doua variantă atunci când vine vorba de cariera sa profesională. Astfel că vedeta și-a deschis, de câteva luni, un magazin online de haine elegante cu care are mare succes. Contactată de Click!, Paula Crăciunescu, mama adoptivă, a moderatoarei de televiziune, ne-a mărturisit că brunetei îi merge din plin cu totul.

Gabriela Cristea s-a lansat în afaceri! Jurnalista are propria colecție de rochițe elegante și cămăși de ocazii pe care le vinde celor care le plac ținutele, simple, elegante și de calitate la prețuri ce variază între 400 și 600 de lei.

Conștientă de faptul că are foarte mulți urmăritori pe conturile sociale, Gabriela Cristea nu ezită să își promoveze ținutele pe care le are scoase la vânzare cu numele celor două fiice ale sale, Iris și Victoria.      

„Cămașa Victoria este disponibilă acum pe comandă. Este realizată din vâscoză naturală satinată 100%, un material nobil și elegant. Culorile sunt with (alb – n.r), black (negru – n.r), red (roșu – n.r), azure, natur, white cherries, black cherries și BB graphic. Măsuri: S, M, L și XL. E timpul să-ți impui stilul!”, așa arată unul dintre mesajele postate de moderatoarea de televiziune pe contul său de Instagram în dreptul unui imagini.

Reacția internauților în urma postării nu a întârziat să apară.

 „Superbă! Foarte frumoase, iar pozele făcute de Tavi sunt grozave”, „Este superb modelul! Cât costă?”, „Sunt foarte frumoase toate”, „Superbă cămașa, toate culorile sunt frumoase”, sunt doar câteva dintre mesajele primite din partea admiratorilor.

Susținere necondiționată

Una dintre persoanele care o susține necondiționat pe Gabriela Cristea în tot ceea ce face este și „mama sa adoptivă”, Paula Crăciunescu, pe lângă soțul său, Tavi Clonda.

„Le merge bine afacerea din câte știu. Nici Gabi, nici Tavi nu vorbesc foarte multe lucruri despre această afacere cu mine. Sunt treburile lor, ei le știu mai bine. Ce pot să zic este că au succes și cu asta basta”, a declarat Paula Crăciunescu pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
image png
jeannieb smaller jpg
image png
banner anca pandrea 2 png
cub oana și viorel lis png
banner gabriela cristea png
cub anamaria prodan png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net