De unde poți cumpăra brad de Crăciun cu numai 15 lei. S-au scos la vânzare peste 20.000 de bucăți

Ultima actualizare:

Deja începem să ne pregătim pentru Crăciun, iar unul dintre cele mai importante lucruri de pe lista noastră este, cu siguranță, împodobirea bradului! Ei bine, probabil că deja știm cu toții că prețurile brazilor par din ce în ce mai mari în fiecare an, însă, de data aceasta, există vești bune! Există unii brazi care se vor vinde chiar și cu 15 lei!

Prețurile încep de la15 lei / foto: Inquam
Prețurile încep de la15 lei / foto: Inquam

Potrivit unui comunicat Romsilva, vor fi comercializați brazi la prețuri mult mai mici decât valoarea lor obișnuită pe piață. Aproape 25.000 de brazi vor putea fi cumpărați la prețuri foarte accesibile, care pornesc de la 15 lei!

Mai precis, un brad micuț, cu înălțimea de 1,3 metri va putea fi cumpărat cu numai 15 lei, în timp ce unul ceva mai mare, cu înălțimea cuprinsă între 2 și 3 metri, va ajunge la doar 35 de lei. Brazii cu înălțimi de peste 3 metri sunt considerați comenzi speciale.

În același timp, prețurile „obișnuite” de pe piață, pentru brazi naturali, variază între 110 și 400 de lei.

Prețuri extrem de mici pentru brazi

„Din cei 24.796 de pomi de Crăciun care vor fi puşi pe piaţă prin intermediul ocoalelor silvice de stat, 17.569 bucăţi sunt produşi în pepinierele silvice ale Romsilva, în cadrul unor culturi specializate, iar 7.227 provin din lucrări silvice autorizate, în urma cărora se extrag exemplarele din regenerările naturale unde există o densitate excesivă”, au transmis cei de la Romsilva, potrivit sursei citate.

Potrivit acestora, prețurile sunt extrem de accesibile, așa că toți cei pentru care prețurile uriașe la care au ajuns brazii în piețe sunt greu de acoperit vor avea șana de a sărbători Crăciunul cu un brad natural.

„Preţurile pornesc de la 15 lei pentru un pom de Crăciun, specia molid cu înălţimea de până în 1,3 metri, şi ajunge la 35 de lei pentru un exemplar de brad cu înălţimea între 2 şi 3 metri.

Cei cu înălţimi de peste 3 metri sunt consideraţi comenzi speciale”, mai informează cei de la Romsilva.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
alergii  jpg
protest INQUAM Photos  jpg
khamenei alegeri tw1 jpg
florentina jpg
Magazin FOTO  Unsplash jpg
bucharest jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
edesia ro 202207 miedul bautura straveche din miere de albine 02 1024x684 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net