Uite ce a făcut Gabriela Cristea, de Sfântul Nicolae, înainte de emisiune: „Azi am rupt-o…”

Toată lumea știe că atunci când ești în lumina reflectoarelor trebuie să arăți mereu impecabil! Conștientă de acest lucru, Gabriela Cristea (49 de ani) a ales să meargă, înainte de emisiune, chiar de Sfântul Nicolae, să își facă un tratament facial pentru a avea o piele perfectă chiar și fără machiaj.

„Azi am rupt o oră din alergătură doar pentru mine…si ce bine a fost! Am făcut un tratament facial, chiar aveam nevoie, plus că m-am și relaxat”, le-a spus Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii “Capriciile iubirii” de la Antena Stars, fanilor săi de pe Instagram.

Adepta trucurilor naturale

În cadrul unui interviu acordat pentru revista Eva, în urmă cu câțiva ani, Gabriela Cristea recunoștea public că este adepta tratamentelor faciale naturiste.

„Mai nou, folosesc uleiul de argan, inclusiv când vine vorba de ten sau de corp şi îmi fac măşti cu zaţ de cafea, amestecat cu ulei de argan şi miere“, a spus Gabriela Cristea.

Vedeta de televiziune are și spirit de afaceristă

Pe lângă cariera de succes longevivă, din televiziune, pe care o are, Gabriela Cristea și-a dorit să mai aibă un as în mânecă atunci când vine vorba de latura financiară, așa că s-a decis să își deschidă un magazine online de rochii și cămăși elegante, precum și o linie de pantofi în colaborare cu o firmă specifică ce se ocupă cu acest lucru. În urmă cu câteva săptămâni, Click! a contactat-o pe Paula Crăciunescu, „mama adoptivă” a prezentatoarei de televiziune care ne-a mărturisit cum se descurcă Gabriela în afaceri.

„Le merge bine afacerea din câte știu. Nici Gabi, nici Tavi nu vorbesc foarte multe lucruri despre această afacere cu mine. Sunt treburile lor, ei le știu mai bine. Ce pot să zic este că au succes și cu asta basta”, ne mărturisea Paula Crăciunescu.

image
image
image
image
image
image
theo rose 696x393 jpg
laura cosoi colaj facebook jpg
banner oana roman fiica png
copii adela popescu radu valcan jpg
diego maradona daniela mori jpg
gheboasa instagram png
actrita irina gardescu jpg
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net