O, brad frumos! Cum arată brazii de Crăciun ai vedetelor: Oana Roman, Gabriela Cristea și Mirela Vaida s-au întrecut în decorațiuni

A început „defilarea” brazilor de Crăciun pe platformele de socializare ale vedetelor. Fiecare se laudă cu ce a reușit să facă și să împodobească mai frumos pentru sărbătorile de iarnă. Să vedem cum arată brazii vedetelor!

Gabriela Cristea și-a luat brad de designer!

Gabriela Cristea (49 de ani) și Tavi Clonda au optat anul acesta pentru un brad...gata aranjat. Acesta le-a fost adus aproape ornat și pregătit frumos de o echipă de profesioniști. Cel mai tare s-au bucurat cele două fetițe ale cuplului, Iris și Victoria, atunci când au văzut că bradul lor de Crăciun este atât de frumos, strălucitor, colorat în nuanțe de alb și verde.

„A venit, a venit! Bradul de Crăciun a ajuns la noi acasă. Anul ăsta am ales să lăsăm un designer să ne facă decorațiunile de sărbători și chiar au ieșit superbe. Ne-a mai lăsat și nouă câteva globulețe să punem în pom ca să ne punem și noi amprenta. Vedeți ce am ales în video. Acum îl așteptăm pe Moș Crăciun!🎅🏻🎁🎄”, a scris Gabriela Cristea, pe Instagram. 

Andreea Marin a împodobit elegant brăduțul

Andreea Marin (48 de ani) a ales anul acesta să împodobească bradul verde de acasă cu globuri în nuanțe de alb, maro sau crem și gri iar rezultatul este unul spectaculos. Vedeta a și așezat mai multe cadouri sub brad și așteaptă deja nerăbdătoare sosirea Moșului și a sărbătorilor de iarnă care îi sunt pe plac. 

„Moș Nicolae e tare iubit în familia mea, și tata și bunicul au purtat acest nume și întreaga copilărie am adunat amintiri prețioase și vesele în această zi din an! Bradul e pregătit, căldura din cămin e asemenea celei  din suflet, pregătirea darurilor e o bucurie pentru mine”, a povestit Andreea Marin pe Instagram.

Mirela Vaida (41 de ani) are acasă trei copii, Carla (8 ani), Vladimir (7 ani) și Tudor (4 ani), așa că bucuria de a face bradul mai devreme nu este doar a vedetei.

Oare voi ați împodobit bradul? Știu, o să îmi spuneți că se împodobește în Ajun! Ei bine, la noi în casă e tradiție ca Moș Nicolae să ne găsească cu bradul împodobit! Ca să avem timp să ne  bucurăm de el! Copiii au fost entuziasmați de aranjamentele și decorațiunile de Crăciun, de la reni, sanie și Moș, până la „Spărgătorul de Nuci”!”, a împărtășit Mirela Vaida, cu urmăritorii ei de pe online.

Oana Roman a împodobit 2 brazi

Oana Roman (47 de ani) este fericită că a reușit să aranjeze o excursie cu fiica ei, Isa, în Laponia, acasă la Moș Crăciun. Vedeta și-a făcut deja 2 brazi acasă, unul la parter și altul la etaj și este foarte încântată de ce a ieșit. De asemenea, Oana a fost cea care s-a ocupat și de amenajarea șemineului său alb din living tot în spiritul Crăciunului care se apropie.

Vladimir Drăghia a ales alb-gri pentru brăduț

Vladimir Drăghia (37 de ani) și familia lui au făcut bradul aseară. „Am făcut bradul în formula de 5+1 doar ca să vedem cum ne-am descurca. Ați numărat bine, am avut un spiriduș care ne-a ajutat Nu, merci. Deși spiridușa Maia este adorabilă și ne-a ajutat, e tare aglomerat cu trei copii la noi în living”, a povestit Alice Calaveru, partenera de viață a actorului care a avut ajutoare de nădejde pe lângă brad, pe fiicele sale Zora și Alegra-Nova, dar și cățelușa familiei. Bradul lor este în nuanțe de alb-gri și este anul acesta este unul mai micuț dar foarte simpatic.

Emily Burghelea (25 de ani) are un motiv de bucurie anul acesta. Sunt primele sărbători de Crăciun pe care le petrece alături de fiul său, Damian. Nu a reușit încă să termine bradul dar a început să îl facă de la Sfântul Andrei, de onomastica soțului ei. Are mai multe proiecte solicitante și și-a propus ca în zilele ce vor urma brăduțul familie să fie falnic și frumos.

Primul Crăciun al lui Damian se apropie. Mai sunt doar 21 de zile iar eu nu mai am răbdare, am primit chiar acum pozele făcute „acasă la Moș Crăciun” și nu m-am putut abține să nu le postez. Decembrie clar este luna favorită a Amedeei iar Damian cred că acum începe să înțeleagă cum stau lucrurile. A fost fascinat de luminițe, globuri și brăduți...Ne-am distrat și sunt extrem de nerăbdătoare să vină Crăciunul”, a postat Emily Burghelea.

Pentru Ela Crăciun (41 de ani) este primul Crăciun în noua ei casă așa că a ales un brad pe măsură cu ocazia acestor sărbători de iarnă. Un brad mare, frumos, decorat la fel, în nuanțe de alb și crem. Toată familia este încântată de rezultatul final, așa că să vină sărbătorile de iarnă!

Mihaela Tatu (60 de ani) a optat, de asemenea, pentru un brad falnic, frumos împodobit, cu globuri mici și mari de toate culorile, numai bun de fotografiat și de pus în albumul cu amintiri de Crăciun.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net