Emily Burghelea, jignită după ce a făcut un test de sarcină: „Voi nu știți să faceți sex fără să faceți copii?”

Emily Burghelea a făcut, recent, un test de sarcină, iar rezultatul l-a postat și pe pagina sa de Instagram. Numai că fosta prezentatoare TV nu a știut, de această dată, să interpreteze corect rezultatul. Amintim faptul că și în luna septembrie, Emily Burghelea glumea, în cadrul unui interviu, că ar fi însărcinată.

Emily Burghelea are doi copii Foto: colaj Click!
Emily Burghelea are doi copii Foto: colaj Click!

Este sau nu însărcinată Emily Burghelea 

Emily Burghelea și-a făcut un test de sarcină apărut destul de recent pe piața din România și nu a știut să interpreteze așa cum trebuie rezultatul, așadar a cerut ajutorul urmăritorilor ei de pe pagina de Instagram. „Și aceste linii, una hăis și una cea, ce vor să însemne? Nici testele de sarcină nu mai sunt ce au fost odată", a scris Emily în dreptul postării. 

Ce i-au scris internauții

Fanii acesteia au reacționat imediat la postarea blondinei. „Negativ. Cred că ar trebui să fie un plus acolo în căsuța mare", i-a transmis o urmăritoare. Alta a scris: „Înseamnă că ești, dar nu prea"„Sunteți de neoprit", a fost un alt mesaj. 

„Hai cu bebe nr 3", i-a scris o altă fană. Alții, ceva mai răutăcioși, i-au comentat: Voi nu știți să faceți sex fără să faceți copii?", „Un copil este mult, dar trei ... nu vă înțeleg sincer",  Testul arată gemeni".

Ce mesaj i-a transmis Ileana Sterp blondinei

„V-am visat azi noapte. Nu știu cum, dar eu locuiam la voi. Ați venit tu cu Andrei acasă și mi-ați dat vestea că ești din nou însărcinată. Am izbucnit în plâns și eu, și tu. Apropo, era tot băiat și spunea Andrei că e ultimul copil. Tu erai atât de fericită, dar speriată și aveai tot felul de gânduri. Îți făceai planuri și te gândeai non stop cum o să vă descurcați cu trei”, a fost mesajul pe care Ileana Sterp i l-a trimis blondinei.

Emily Burghelea are doi copii

La 25 de ani, Emily Burghelea se declară cea mai împlinită femeie, căci este soție și mamă a doi copii. Aceasta a cochetat cu televiziunea, dar după apariția copiilor s-a dedicat lor, ocupându-se de numeroase proiecte în mediul online.

Cu toate că cei doi copii o solicită extrem de mult, Emily și soțul ei nu spun nu unui alt copil. „Deja este pe drum... hahaha... Glumeam... Sau poate că nu. Sunt absolut sigură că Dumnezeu le aranjează pe toate așa cum trebuie. Ne lăsăm în voia sorții”, declara Emily în cadrul unui interviu acordat pentru Viva.

Cine este Emily Burghelea

Tânăra a devenit cunoscută după ce a participat la emisiunea „Bravo, ai stil!”. Ulterior, ea a fost asistentă la Acces Direct, de unde și-a dat demisia în direct. Emily Burghelea a încercat să spună în emisiunea moderată de Mirela Vaida că Veronica, cunoscută de telespectatori ca Vulpița, era agresată de soțul ei, Viorel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net