Emily Burghelea, răsfăț total de ziua ei. Soțul a scos din buzunar o avere pentru a-i face surprize de lux

Emily Burghelea a împlinit 25 de ani pe 11 noiembrie și a sărbătorit așa cum se cuvine. Soțul ei, Andrei, a răsfățat-o ca pe o prințesă și i-a făcut cadouri pe bandă rulantă, așa că a zburat la propriu de ziua ei! Nu a experimentat doar o plimbare cu elicopterul, ci și o experiență desprinsă parcă din filmele din viitor, așa cum a spus chiar ea.

"25 dar mă simt ca la 18!", a mărturisit tânăra mămică. "Cel mai frumos cadou aniversar! @iubitul_lui_emily nu încetează niciodată să mă surprindă, cine s-ar fi așteptat la asta, o asemenea experiență este desprinsă parcă din filme din viitor, azi am avut ocazia să zbor cu ajutorul unui jetpack și a fost incredibil însă ce este cu adevărat minunat este că Andrei îmi dă aripi să zbor în fiecare zi pentru că alături de el, alături de copiii noștri, viața mea este completă”, a scris Emily, foarte emoționată, pe pagina de socializare. 

Emily Burghelea are parte de o poveste de iubire cum mulți își doresc și o familie frumoasă și fericită, având deja doi copii care o împlinesc și îi fac viața frumoasă, mezinul familiei, Damian, de aproape un an, și Amedea (2 ani).

Soțul a dus-o la castel

Soțul ei a răsfățat-o la împlinirea celor 25 de ani și cu o plimbare cu elicopterul și o escapadă în doi la un castel superb din Marea Britanie.

"Hotelul ăsta e ceva... Clădirea este din secolul 18 și chiar a fost un castel!",  le-a mai povestit Emily Burghelea internauților.

Sărbătorita a avut parte de o cină romantică la care au curs râuri de șampanie, o priveliște de vis, multe emoții, răsfăț la Spa, inimioare desenate în palmă, și-a asortat ținutele cu soțul ei, per total, aniversarea perfectă!

Emily și Andrei le arată urmăritorilor lor mereu cât de mult se iubesc și îi țin la curent cu tot ceea ce fac. Soțul vedetei de la "Săriți de pe fix" de la PRO TV, i-a transmis un mesaj emoționant, din suflet, considerând timpul petrecut împreună, "un dar neprețuit".

Tu ești cel mai important om din viața mea, acel suflet frumos și luminos care m-a atras de la prima clipă. Cu fiecare zi care trece, te descopăr din ce în ce mai mult, iar inima mea se umple de recunoștință pentru faptul că te am alături. Timpul petrecut împreună a fost un dar neprețuit, iar de când ai adus pe lume acele comori minunate, Amedea și Damian, bucuria și iubirea noastră s-au multiplicat. Sunt recunoscător pentru fiecare clipă petrecută cu voi. De ziua ta, am dorit să te fac să zbori, nu doar la figurat, ci și la propriu. Vreau să-ți transmit că în fiecare zi, voi încerca ca tu să zbori, să îți trăiești viața la intensitate maximă și să îți atingi toate visele. Voi fi mereu alături de tine, sprijinindu-te și iubindu-te necondiționat, indiferent de ceea ce întâlnești pe drumul vieții.

La mulți ani, draga mea! Îți mulțumesc că exiști și că îmi ești alături! Te iubesc mai mult decât pot exprima în cuvinte @emilyburghelea!”, au fost cuvintele pline de dragoste din partea soțului lui Emily pentru tânăra influenceriță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net