Ce obicei și-a făcut în weekenduri Emily Burghelea! Frumoasa vedetă nu stă deloc acasă

Ultima actualizare:

Emily Burghelea (25 de ani) nu stă deloc acasă, pleacă în fiecare weekend în diferite destinații alături de familia ei. Se știe deja că pe oriunde merge tânăra infuenceriță și vedetă TV pățește câte ceva. În Maldive și-a pierdut un cercel în ocean și nu s-a lăsat până când nu l-a găsit, din Italia s-a întors fără telefon, iar în România... a fost invadată de ploșnițe! Dar nicio vacanță nu este frumoasă și nu rămâne memorabilă fără peripeții.

Emily Burghelea își ține urmăritorii la curent cu tot ceea ce face în deplasări și vacanțe. De ceva timp încoace a decis să plece în fiecare weekend în câte o destinație alături de soțul ei, Andrei, și de cei doi copii ai lor, Damian, de aproape un an, și Amedea (2 ani).

Au fost și la munte, la Dunăre, au plecat și cu cortul cu doi copii mici, dar și la Toplița, în Harghita. O întâmplare recentă i-a panicat ușor și le-a dat ceva bătăi de cap celor doi părinți.

Poate părea o nebunie  că ne-am propus să plecăm în fiecare weekend cu cei mici și sinceră să fiu, chiar este! Este cea mai frumoasă nebunie pe care o putem face împreună și merită din plin! Amintirile memorabile se creează acum și chiar dacă sunt mici, se distrează și evoluează enorm după fiecare  plecare. Sunt sigură că atunci când vor crește își vor aminti cu drag nebuniile făcute alături de părinții lor... Momentele astea sunt unice, și da, ieșim din zona noastră de confort și nu-i  chiar ușor dar hai să fim serioși... Nimic extraordinar nu se întâmplă în zona de confort așa că, merită din plin", povestește vedeta de la „Săriți de pe fix”.

Și nici măcar povestea recentă cu plosnițele nu au oprit-o să mai stea puțin pe acasă.

Weekendurile în afara Bucureștiului continuă iar de această dată plecăm cu cortul... Da! Cu cortul! Am mai fost cu cortul când eram mică și țin minte că îmi plăcea mult! Era distractiv și părea ușor, rămâne de văzut cum o să ne descurcăm!", spunea Emily Burghelea, pe 20 octombrie.

Nu îmi vine să cred că facem asta, doar noi doi și bebelușii în pustietate, la început părea o nebunie însă  suntem deja de vreo 12 ore aici, ne-am instalat și lucrurile merg bine, până acum nu ne-a fost nici frig, ci dimpotrivă, am murit de cald și era să "murim" și atacați de ploșnițe. Serios! Nu știm exact ce se întâmplă dar în primul loc în care am campat a venit un val uriaș de ploșnițe, nici nu puteam să stăm, am intrat în mașină cu zeci agățate pe noi și am fugit.

Nu știu exact ce se întâmplă, care este cauza acestei invazii dar  vă zic, noi chiar ne-am speriat rău. Ne-au intrat în gură, în ochi, am avut noroc că cei mici erau în mașină...”, a mai adăugat apoi, la o zi după entuziasmul plecării cu cortul.

Chiar dacă nu e mereu totul roz atunci când călătorește cu copiii și mai întâmpină și mici probleme, cum a fost recent cu ploșnițele, Emily Burghelea rămâne mereu pozitivă și veselă și primește fiecare experiență și călătorie cu zâmbetul pe buze, creând amintiri frumoase alături de familia ei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net