Viorel Lis, internat într-un azil plin cu ploșnițe? Ce spune Oana: „Nu mă lasă inima”

#Exclusiv Click!

Viorel Lis a ajuns într-un azil plin cu ploșnițe?! Informația a ținut prima pagină a ziarelor, zilele trecute. Oana Lis ne-a spus adevărul: și-a dus sau nu soțul la azil?!

După Irinel Columbeanu și Viorel Lis ar fi ajuns la azil? Zilele trecute, presa anunța că, din cauza stării de sănătate precare, Viorel Lis ar fi trebuit să meargă la un centru de recuperare pentru persoanele cu probleme locomotorii și reumatice.

Fostul primar al Capitalei ar fi trebuit să rămână internat la centru 10 zile, pentru a primi îngrijirile medicale necesare, însă fostul edil ar fi fost evacuat înainte de finalizarea tratamentului.

Se pare că întreaga clădire unde s-ar fi aflat Viorel Lis internat era infestată cu ploșnițe, iar toți pacienții au fost evacuați, potrivit celor de la spynews.ro.

Oana Lis e foc și pară: „Nu l-am dus pe Viorel la azil!”

Contactată de Click!, Oana Lis a dezmințit complet informația, șocată de ultimele știri nefondate apărute pe marginea stării de sănătate a lui Viorel Lis.

Nu l-am dus pe Viorel la azil! Este o mare minciună care se vehiculează în aceste zile. Eu îl îngrijesc, acasă”, a declarat Oana Lis, revoltată, în exclusivitate, pentru Click!

Recent, în mediul online, au tot circulat și zvonuri conform cărora Viorel Lis nu ar mai fi în viață.

Nu s-a întâmplat nimic grav! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.

Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară.

Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală”, adezvăluit Oana Lis, pentru Click!

Oana Lis: „Eu nu condamn, nu judec pe nimeni dintre cei care-și duc părinții la azil!"

Anul trecut, Oana nu excludea, însă, varianta de a apela la ajutor specializat în cazul lui Viorel, care se deplasează prin casă numai cu ajutorul scaunului cu rotile.

Știu că unii își duc părinții, soții, la azil. Tot mai mulți ajung acolo, uite și Arșinel a ajuns! Eu nu condamn, nu judec pe nimeni! Probabil că, dacă cineva e cu Alzheimer, e foarte greu să te descurci cu el. Poate să dea drumul la aragaz, uită, mai știu eu ce se întâmplă?! E un pericol pentru el și pentru ceilalți. Și, într-adevăr, e foarte scump să vina medicul acasă, să vină terapeuții acasă. Dar, se poate!

E foarte greu să le fac eu pe toate! Mă lupt cu Viorel că el mai și cade, e trist, ce să facem! Nu mă lasă inima cu azilul, dar vom vedea, depinde cum înaintează boala la Viorel!”, a declarat Oana Lis, pentru Click!

Ajuns la vârsta de 80 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet și a suferit și un AVC (accident vascular celebral), în urmă cu câțiva ani. Fostul primar se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net