Întrebarea de pe buzele tuturor: Viorel Lis a murit? Ce spune Oana Lis: „E un moment foarte dificil”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Recent, în mediul online, au tot circulat zvonuri conform cărora Viorel Lis nu ar mai fi în viață. Oana Lis, soția fostului primar al Capitalei, a luat atitudine și îi lămurește pe cârcotași.

Nu este pentru prima dată când, în mediul online, apar știri despre moartea fostului primar al Capitalei, Viorel Lis. Ajuns la 80 de ani, acesta este măcinat de boli grave și este imobilizat la pat.

Oana Lis (44 de ani), cea de-a treia soție a fostului primar, s-a transformat în asistenta lui medicală în ultimii ani și găsește încă puterea să mai și glumească, atunci când dă cu ochii de anunțuri macabre despre fostul primar sau când primește „Condoleanțe!”.

Nu s-a întâmplat nimic grav cu el! Ce atâtea zvonuri! Viorel este tot în aceeași stare! Totul e ok, e cum era. Are niște boli cronice care s-au agravat, în ultimul timp. Stă mai mult în pat.

Are des episoade depresive, dar e normal să se simtă așa la bolile lui. E și vârsta înaintată! Vio nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot deloc afară. Eu mă lupt cu el, îl îngrijesc, sunt asistenta lui medicală, ce pot fac!”, a dezvăluit Oana Lis, pentru Click!, spunând adevărul despre starea de sănătate a fostului primar al Capitalei, din acest moment.

Oana Lis: „Să-mi spuneți și mie unde e îngropat!”

De altfel, pe platformele de socializare, Oana a și transmis, zilele trecute, în stilul caracteristic, un mesaj ironic către cei care care au răspândit aceste informații false, făcând o glumă cu tentă macrabră.

Măi, rog pe cei care au scris articole că Viorel Lis e mort, să-mi spuneți și mie unde e îngropat, vă rog, că mi-e dor de e,l și vreau sa merg să-l vizitez!”, a scris Oana Lis, pe pagina ei de Facebook.

Ajuns la 80 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet și a suferit și un AVC (accident vascular celebral), în urmă cu câțiva ani. Fostul primar se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct. Oana spune că e pregătită pentru e mai rău.

Adevărul e că niciodată nu ești pregătit să te desparți de cineva drag pentru totdeauna! Eu, recent, am mers și la un curs ca să fiu pregătită pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, ne-a mai spus Oana Lis.

Oana Lis: „Vrea să moară în patul lui”

În ultimii patru ani, fostul edil al Bucureștiului a stat internat mai mult prin spitale. Acum, fostul primar nu mai vrea, însă, să audă de unitățile spitalicești din România.

Acesta și-a rugat soția, cu lacrimi în ochi, să-l lase să-și dea obștescul sfârșit acasă, în patul lui.

Viorel mi-a zis că el, dacă se întâmplă ceva și îi e rău, nu mai vrea la spital, în ruptul capului. Mi-a zis, săracul de el, că el vrea să moară acasă, în patul lui. Pur și simplu, el nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea să fie internat!”, ne-a mai spus Oana Lis.

Click! spune

Viorel Lis s-a născut în Zărnești, Mălureni, Argeș, în 19 februarie 1944. A fost, inițial, primar interimar al Capitalei, în perioada 16 ianuarie 1997-13 noiembrie 1998.

Lis a fost ales ca primar pentru perioada 13 noiembrie 1998- 26 iunie 2000. În 2004, acesta a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație, la postul de primar general, la alegerile locale din București.

Viorel Lis are o relație cu Oana din anul 1998, iar în 2011 au devenit soț și soție. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Oana Lis lucra la Primărie, ca secretară. Între cei doi există o diferență de vârstă de 35 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net