Imagine rară cu Oana și Viorel Lis, la începutul relației lor. Blondina era de nerecunoscut!

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai longevive și consolidate cupluri din showbiz-ul autohton. Cei doi sunt împreună de mai bine de două decenii și au demonstrat că iubirea nu are vârstă, și nici termen de expirare atunci când apar problemele grele ale vieții. Oana rememorează cu drag începutul poveștii sale de iubire cu Viorel. Imaginea postată de vedetă ne-a întors înapoi în trecut. 

Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai apreciate cupluri
Oana și Viorel Lis formează unul dintre cele mai apreciate cupluri

Între Oana și fostul edil al Capitalei există o diferență de vârstă de 35 de ani. În timp ce pentru unii această diferență ar fi putut reprezenta un impediment, pentru cei doi nu a fost așa. S-au iubit fără rețineri și au fost mereu unul lângă celălalt, fapt care se concretizează și acum, în prezent. 

De-a dreptul ireal! Oana Lis, de nerecunoscut. Cum arăta pe vremea când era doar o puștoiacă 

În urmă cu mai mult timp, blondina a deschis sertarul cu amintiri și a împărtășit cu fanii de pe Facebook o fotografie extrem de veche cu ea și Viorel. 

Deși ex-primarul Bucureștiului nu este schimbat mai deloc, nu același lucru îl putem spune și despre soția sa. 

La acea vreme, după cum se poate observa și în fotografia de mai jos, care datează din anul 1998, aspectul Oanei era cu totul și cu totul altfel: o siluetă trasă parcă prin inel, un păr creț și roșcat, fiind parcă o altă persoană. 

„Eu cu Vio, la începuturi, 1998!”, a comentat Oana, în dreptul fotografiei postate acum mai mult timp pe Facebook. 

Oana și Viorel Lis, la începutul relației / foto: Facebook
Oana și Viorel Lis, la începutul relației / foto: Facebook

Oana Lis: „Am avut o relație ca în filme” 

În momentul în care s-au cunoscut, Oana Lis lucra la Primărie, iar Viorel era primarul Capitalei. În urmă cu ceva timp, invitată într-un post de televiziune, vedeta mărturisea cu drag că Vio a fost primul bărbat care i-a oferit o orhidee, fiind floarea ei preferată. 

„Parcă a fost ieri, nu știu, sincer dacă vreodată aș rămâne singură nu știu cu ce m-ar mai putea impresiona un bărbat. Am avut o relație ca în filme, el a fost primul bărbat care mi-a oferit o orhidee. Nu văzusem în viața mea o orhidee, mă scotea la cele mai frumoase restaurante. (...) Am fost plecată cu el în Italia și n-am spus nimănui acasă. Am lăsat un bilet și am zis că am plecat cu Primăria în delegație. Mătușa mea și bunica mea au citit în ziare. (...) Era într-adevăr diferența de vârstă, nu știam dacă relația o să reziste”, spunea Oana Lis, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net