Oana Lis, cu posteriorul la vedere. Internauții au luat foc: „Ai o vârstă la care ar trebui să ai demnitate”

Soția lui Viorel Lis a devenit ținta comentariilor acide și jignitoare din social media. Ultima apariție a Oanei Lis, pe Facebook, a stârnit o mare revoltă, după ce s-a fotografiat îmbrăcată sumar. 

Oana Lis, criticată aspru de fani / foto: Arhivă Click!
Oana Lis, criticată aspru de fani / foto: Arhivă Click!

Internauții i-au sărit în cap Oanei Lis din cauza fotografiei pe care aceasta a postat-o recent. Vedeta s-a afișat îmbrăcată sumar, cu posteriorul la vedere, fapt care a împărțit Internetul în două. 

Oana Lis și imaginea care a stârnit controverse 

Oana Lis a este o fire dezinvoltă și sinceră, motiv pentru care nu se sfiește să-și expună viața pe rețelele de socializare. Recent, soția fostului edil al Capitalei,  a fost aspru criticată de internauți pentru ținuta pe care aceștia au considerat-o ofensatoare. 

Aceasta a apărut îmbrăcată într-un top alb și o pereche de pantaloni transparenți, de dantelă, care au lăsat la vedere ceea ce se afla sub material. Reacțiile fanilor au fost extrem de dure, mulți jignind-o pentru faptul că nu are vârsta necesară pentru a se expune în așa fel, unii dintre ei făcând referire și la modul în care arată, după ce a luat câteva kilograme în plus. 

image

Internauții, foc și pară pe Oana Lis! 

Românii nu s-au putut abține de la comentarii și i-au adresat cuvinte de-a dreptul tăioase, făcând referire la faptul că nu are demnitate și respect, făcând referire și la vârsta și kilogramele pe care le are. 

„Vai, mama ta... Te crezi la 25 ani?? Nu te uiți la tine că ești cat o vacă?? Ce pot să-ți cer, ai o vârstă la care ar trebui sa ai demnitate și respect față de persoana ta dar... Un proverb spune: îi scuipi c**** în ochi, iar ea zice că plouă... Mi-e scârbă de parașute din astea că tine”, „Da....ești mai mare ca vila aia pe fundal”, „Nu ți-e rușine să-ți arăți curul așa, crezi că ești frumoasă, ești varză.”, au fost doar o parte dintre mesajele pe care le-a primit Oana Lis, în dreptul imaginii controversate. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net