Oana Lis, îngenuncheată de durere! A chemat o echipă de pompieri să își ridice soțul căzut la pământ. Declarații cutremurătoare

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Viorel Lis (79 de ani) este încercat greu de soartă, în această perioadă, din cauza problemelor de sănătate pe care le are, iar persoana care îi este alături necondiționat este soția lui, Oana (44 de ani). Contactată de Click!, vedeta ne-a dezvăluit că, recent, partenerul său de viață a căzut din picioare și a fost nevoită să cheme o echipă de pompieri să o ajute să îl ridice, din cauză că toți vecinii i-au întors spatele atunci când i-a rugat să le întindă o mână de ajutor.

Infarctul pe care Viorel Lis l-a suferit, în urmă cu un an, se pare că i-a agravat și mai mult problemele de sănătate fostului edil al Capitalei! Astfel că, cei doi și-au dat seama că în aceste momente grele se au doar unul pe celălalt, nimic mai mult!

„Mi s-a întâmplat într-o zi ca Viorel să cadă din picioare, în casă, și să nu pot să îl ridic să îl pun în pat. Atunci m-am dus pe la vecini, am bătut la ușă, i-am rugat să vină să mă ajute și ei au fost foarte deranjați de acest lucru, pentru că mi-au spus că i-am trezit din somn. Așa că am fost nevoită să chem o echipă de la pompieri să mă ajute să îl ridic de jos. A fost ceva cumplit”, a declarat Oana Lis pentru Click!

„Viorel merită ce este mai bun”

Probeleme de sănătate pe care le are Viorel Lis au reușit să le afecteze destul de grav bugetul familiei, însă Oana nu se plânge și este foarte încrezătoare:

„Eu am cheltuit foarte mulți bani în această perioadă pentru că totul costă, nimic nu este gratis. De exemplu, dacă chemi de două ori pe săptămână acasă un kinetoterapeut costă 400 de lei, dacă chemi un cardiolog acasă trebuie să scot 1.000 de lei din buzunar și tot așa. S-au cheltuit până acum sute de milioane. Am fost și ajutată de cei din jurul meu dar am făcut și economie. De exemplu nu mi-am mai luat nu știu ce fond de ten care îmi plăcea...mai scump și am preferat să îmi iau unul mai ieftin și tot așa. Am renunțat la majoritatea lucrurilor mele pentru a face economie.

Viorel merită ce este mai bun. În rest este foarte bine, râd de el, glumesc cu el și îl ameninț cu azilul că a văzut pe la televizor unele lucruri și s-a speriat tare. Eu așa sunt, sunt o persoană sufletistă. Eu am grijă și de bunica mea. Îi trimit pachet, pastile și ce îi mai trebuie ei. Și nu doar ei, ci și la un nevoiaș, de pe stradă, când pot îi dau de mâncare”.

Adio vacanță!

Oana Lis ne-a mai mărturisit că nici nu mai visează să plece în vacanță în perioada următoare:

„Vara asta petrec vacanța în București! Mă mulțumesc cu puținul pe care îl am! M-a luat o prietenă săptămână trecută la piscină gratis cu ea, pentru că eu mai am prieteni care sunt alături de mine, în rest nimic. Am văzut că în cursul săptămânii este mai ieftin la piscină, 70 de lei și poate o să mai merg vara asta o dată, de două ori”.

Click! spune

Viorel Lis s-a născut în Zărnești, Mălureni, Argeș, în 19 februarie 1944. A fost, inițial, primar interimar al Capitalei, în perioada 16 ianuarie 1997- 13 noiembrie 1998. Apoi, Lis a fost ales ca primar pentru perioada 13 noiembrie 1998- 26 iunie 2000. În 2004, acesta a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație la postul de primar general la alegerile locale din București.

Viorel Lis are o relație cu Oana din anul 1998, iar în 2011 au devenit soț și soție. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Oana Lis lucra la Primărie. Între cei doi există o diferență de 35 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net