Ultima dorință a lui Viorel Lis, pe patul de moarte! Ți se rupe inima! „Vrea să-și dea ultima suflare...”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Clipe grele pentru Viorel Lis! Starea de sănătate a fostului primar al Capitalei s-a înrăutățit vizibil, în ultimii ani. Oana s-a transformat în asistenta medicală a soțului ei, fiind pregătită pentru ce e mai rău. Ne-a spus și care este ultima dorință a lui Viorel Lis, pe patul de moarte!

Viorel Lis a ajuns la 80 de ani, dar nu se prezintă deloc bine, în ultima perioadă, din punct de vederea al stării de sănătate. Fostul edil-șef al Capitalei nici nu mai iese de casă, fiind imobilizat la pat.

Acesta suferă de mai multe afecțiuni cronice. În ultimii patru ani, fostul edil al Bucureștiului, a stat mai mult prin spitale. Acum, nu mai vrea, însă, să audă de unitățile spitalicești din România. Și-a rugat soția să-l lase să-și de obștescul sfârșit în patul lui, de acasă.

Oana Lis: „Viorel vrea să moară în patul lui! Nu mai vrea la spital, orice ar fi!”

Viorel mi-a zis, zilele trecute, el nu mai vrea la spital. M-am întristat, asta nu e bine deloc, pentru că dacă, Doamne ferește, este ceva grav, la spital el ar mai putea fi salvat, acasă nu!

Dar, mi-a zis, săracul de el, că el vrea moa acasă, în patul lui. Nu mai suportă spitalele. Nu mai vrea, gata!

Eu nu sunt deloc de acord cu asta. Trebuie să lupți până în ultima clipă pentru viața ta, asta e părerea mea! Fie ce-o fi! Dar, să ajungem și noi la 80 de ani, și atunci să vorbim!”, ne-a dezvăluit Oana Lis, cu lacrimi în ochi.

„Nu poate să mai meargă singur! M-am pregătit pentru travaliul de doliu”

Ajuns la 80 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet și a făcut și un AVC (accident vascular celebral), în urmă cu câțiva ani. Fostul primar se confruntă cu o semipareză la membrele inferioare și a suferit și un infarct.

Viorel are episoade depresive, dar e normal cu bolile lui, e și vârsta înaintată! El nu mai iese de mult din casă, nu pot să-l mai scot, se uită și el la tv, la telenovele, la meciuri, are el programul de pensionar.

Nu poate să mai meargă singur deloc, are niște boli cronice care i-au agravat starea de sănătate în ultimul timp. Stă mai mult în pat”, ne-a mai povestit Oana.

Oana Lis s-a transformat, în ultima vreme, în asistenta medicală a soțului său.

Orice s-ar spune, nicioda nu ești pregătit să pierzi pe cineva drag! Un travaliu de doliu e destul de greu. Eu am fost și la un curs de trei zile, ca săpregătesc pentru travaliul de doliu. Uneori, ca să-ți revii, după ce pierzi o persoană dragă, poate dura și doi ani. E un moment foarte dificil!”, a mai spus Oana Lis.

Click! spune

Viorel Lis s-a născut în Zărnești, Mălureni, Argeș, în 19 februarie 1944. A fost, inițial, primar interimar al Capitalei, în perioada 16 ianuarie 1997-13 noiembrie 1998.

Lis a fost ales ca primar pentru perioada 13 noiembrie 1998- 26 iunie 2000. În 2004, acesta a fost candidatul din partea Partidului Noua Generație, la postul de primar general, la alegerile locale din București.

Viorel Lis are o relație cu Oana din anul 1998, iar în 2011 au devenit soț și soție. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când Oana Lis lucra la Primărie, ca secretară. Între cei doi există o diferență de vârstă de 35 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net