Cea mai mare frică a Oanei Lis! N-ar face asta nici s-o pici cu ceară: „O ia instant cu amețeală”

#Exclusiv Click!

Oana Lis are probleme cu...înălțimile. Soția lui Viorel Lis se teme de să locuiască la etaje înalte și nu merge cu liftul nici s-o pici cu ceară.

S-a aflat care este cea mai mare frică a Oanei Lis. Soția lui Viorel Lis refuză să locuiască în blocuri cu multe etaje și să urce cu liftul. Oana are rău de înălțime și nu suportă să stea la etajele superioare.

Recent, Oana Lis (44 de ani) a refuzat invitația la un eveniment monden, pe motiv că respectiva clădire unde se ținea evenimentul avea 17 etaje. Când a auzit la ce înălțimi ar fi trebuit să escaladeze, Oanei i s-a făcut, instant, rău.

Oana refuză să-și viziteze până și prietenii care locuiesc la etajele superioare și își dă întâlnire cu ei în oraș sau în fața locuinței.

Oana Lis, sacrificii pentru Viorel Lis

Cel mai dificil moment a fost atunci când Viorel Lis a fost internat al Spitalul Universitar. Atunci Oana, care-l vizita zilnic, a slăbit kilograme bune pentru că urcat 7 etaje pe scări ca să ajungă la Viorel la salon. A fost un chin pentru ea, pentru că a refuzat categoric să urce în lift.

Oana urca zilnic șapte etaje pentru a ajunge la Viorel în salon. Nu s-a putut urca în lift nici cu medicii lângă ea. Are automat un atac de panică atunci când intră în lift! I se ia aerul!

Atunci când se vede la înălțimi, o ia instant cu amețeală. Atunci, numai de dragul lui Viorel a urcat scările zilnic!”, ne-au povestit apropiații Oanei Lis.

Oana Lis, diagnosticată cu cancer

Oana Lis a șocat, recent, atunci când a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer de piele. A descoperit boala chiar la începutul anului, atunci când a făcut o serie de analize de rutină.

Doar persoanele apropiate au știut. Acum o lună am fost diagnosticată cu un carcinom, care e o formă de cancer de piele. Practic nu aveam niciun simptom. Am zis să îmi fac si eu analizele și am luat-o așa de la ginecolog, pînî la dermatolog. Știind că atunci când treci printr-o perioadă mai grea corpul reacționează, am zis să-mi fac și eu analizele.

Aveam o pată de doi ani. Am mai fost la control cu ea și am văzut că s-a mărit, deși m-am dat cu creme. Ea nu a dipărut, dar într-un fel mă și obișnuisem cu ea, eu fiind cu pielea albă, cu pistrui.

Mi s-a părut ceva ciudat și am mers la spital și mi s-a spus că este carcinom și că este periculos. Este un carcinom malign.Am vorbit doar cu câteva persoane. Atunci când am o problemă mă concentrez foarte mult pe soluții”, a mărturisit soția lui Viorel Lis.

Oana a avut nevoie de o intervenție chirurgicală de urgență, dar problemele nu au dispărut în totalitate. Medicii i-au impus să meargă, periodic, la control de acum înainte, pentru a se asigura că problema de sănătate nu reapare. Totodată, aceasta va fi nevoită să se ferească de razele nocive ale soarelui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net