Oana Lis, cadou neașteptat de la Viorel! Ce a primit de ziua sa de naștere: „A fost bine și anul ăsta!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Lis a împlinit 44 de primăveri, pe 19 martie. Așa că blondina a primit din partea soțului său, cadou, bănuți încât să își cumpere singură o rochiță.

S-au dus vremurile acelea în care Oana și Viorel Lis (79 de ani) făceau act de prezentă mai cam la toate evenimentele mondene cu ștaif din buricul Capitalei. Problemele de sănătate pe care le are, de câțiva ani, fostul edil al Capitalei se pare că au reușit să le pună capac amândurora. Chiar dacă pe plan financiar nu o duc mai deloc bine, Viorel Lis nu a uitat de ziua de naștere a soției sale să îi facă o mică atenție Oanei.

„Nu mi-am petrecut ziua de naștere cum o făceam ca în anii trecuți, dar a fost bine și anul acesta, nu pot zice că nu. De la Viorel am primit cadou bani să îmi cumpăr ceva pentru mine, nu este o sumă mare, pot spune că de acei bani îmi pot lua o rochițică mai ales că acum vine și primăvara”, a declarat Oana Lis, pentru Click!

Oana Lis, alături de soț

În ultimii ani, Viorel Lis se confruntă cu probleme grave de sănătate. Acesta este imobilizat la pat, iar în urma unor analize medicale, doctorii i-au găsit și câteva leziuni pe creier. Toate aceste momente de cumpănă prin care trece fostul politician au reușit să îi sudeze și mai mult căsnicia cu Oana.

„Viorel este acasă acum, stă. Este bine, ce pot să își zic mai mult...ca la 80 de ani. Uneori îl mai apucă tot felul de gânduri negre, dar îl ajut să treacă peste acestea plus că facem tot felul de exerciții de respirație împreună. Am răbdare cu el pentru că este soțul meu.

Părerea mea este că e ceva normal să ai gânduri negre, mai ales că ești la vârsta a treia, că ți se apropie finalul de viață, poate ai anumite regrete cu privire la faptul că nu ai făcut anumite lucruri în viață și tot așa. Uneori poate își aduce aminte de familia, de tatăl, de mama sa, sunt momente și momente”, a precizat, pentru Click!, Oana Lis.

Oana Lis, înconjurată de prieteni

Una dintre persoanele dragi inimii sale este și Mara Bănică, care a dorit să îi spună un sincer și călduros „la mulți ani” printr-un mesaj postat pe contul său de Facebook: „Nici nu știu câte să îi urez. Fata asta, femeia asta de fapt, este suma tuturor lucrurilor frumoase de pe pământ. Este loială, discretă, bună și înțeleaptă tare. Îți mulțumesc, Oana, pentru toate gesturile tale omenoase, pentru vorbele bune și pentru onoarea de a mi fi prietenă”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net