Oana Lis, dezvăluiri tulburătoare. Cum a reușit tatăl său să scape de închisoare, deși era un abuzator sexual: „Îmi spunea că așa trebuie să fie o femeie”

Nu de puține ori, Oana Lis a vorbit despre traumele din copilăria sa. Vedeta a fost abuzată sexual de propriul tată și, de parcă nu ar fi fost suficient, soția lui Viorel Lis a fost la un pas să fie măritată cu forța, cu un bărbat cu 16 ani mai în vârstă decât ea, pe vremea când avea numai 14 ani. 

Invitată în emisiunea „În Oglindă”, Oana Lis a rememorat traumele trecutului. Soția fostului edil al Capitalei a povestit cum a fost abuzată în repetate rânduri de tatăl său și cum bărbatul îi spunea că tot ceea ce trăiește ea, este normal pentru o femeie. 

Oana Lis: „Un abuzator repetă ceea ce a făcut”

Mai mult, Oana Lis a povestit cum o tânără care îi devenise parteneră de viață tatălui său, minoră și ea, era abuzată în ciuda faptului că mama ei era și ea, la rândul său, partenera bărbatului cu comportament deviant. Tatăl Oanei Lis a reușit să scape de pușcărie, în ciuda lucrurilor oribile pe care le-a făcut. 

Mama copilei de 14 ani a renunțat să depună plângere la Poliție, după ce tatăl Oanei Lis i-a promis minorei că o ia de soție. 

„Tatăl meu, în continuare, a repetat. La fel, a fost combinat cu o femeie și și cu fetița acelei femei, de 13-14 ani, pentru că, în general, un abuzator repetă ceea ce a făcut și el a repetat, în continuare, cu altcineva”, a povestit Oana Lis.

„I-a promis fetiței că o ia de nevastă și a dus-o cu vorba și nu a depus plângere și tot așa. El voia să mă mărite, tatăl meu, la 14 ani. Îmi găsise pe cineva să mă mărite, pe cineva pe care putea el să îl manipuleze cumva, să mă aibă aproape. Îmi spunea că așa trebuie să fie o femeie, că el îmi dorește binele. Eu mi-am dat seama că nu vreau să mă mărit la 14 ani, nu-mi plăcea de persoana respectivă, mi-a făcut cunoștință cu el. Eu, totuși, eram un copil, dar îl ascultam, îmi era foarte frică de el.

Era foarte ciudat. În fața lui, spuneam « tati », îi vorbeam foarte frumos, dar, în sinea mea, știam că ceva e în neregulă, știam că nu ăsta va fi destinul meu, îmi doresc altceva. Aveam puterea asta în mine, care asta m-a făcut să supraviețuiesc, să vin la București și să îmi schimb viața și să scap de el”, a spus Oana Lis. 

Citește și - Cum arată Viorel Lis după lupta cu boala! Prima apariție TV a fostului edil: «Am trecut prin toate»

„Un om care nu a făcut pușcărie știe să manipuleze”

„Îl ascultam, îmi era foarte frică de el. Eu aveam 13 ani, iar tata mi-a prezentat un bărbat peste 30 de ani, să mă căsătoresc cu el. Posibil să fi existat o înțelegere financiară. Eu acum când vorbesc este și o femeie în mine și un copil rănit și meseria de psiholog pe care o practic, adică văd din mai multe perspective. Ani de zile am văzut din partea de copil rănit. De la 11 ani când m-au luat înapoi să am grijă de fratele meu, tatăl meu m-a abuzat și sexual. Lucrul ăsta l-am ascuns când eu am venit în București și cumva mi-am băgat în cap că nu s-a întâmplat. El m-a manipulat, pentru că un om care a făcut pușcărie știe să manipuleze. M-a manipulat în așa fel încât mi-a spus că e ceva normal să se întâmple lucrul ăsta între noi”, a mai povestit Oana Lis.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
Deea Maxer a povestit că ea a luat decizia de a se separa de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani
cub ioana ginghină cristian pitulice png
image png
image png
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
image png
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net