Legătura neștiuta dintre Oana Lis și Cătălin Măruță. Soția lui Viorel Lis a vrut să se afle de la ea!

Ieri, Cătălin Măruță a invitat-o în emisiunea sa de la Pro TV pe Mara Bănică. Printre lacrimi, jurnalista a povestit totul despre drama pe care a trăit-o în ultima perioadă: moartea tatălui său. Impresionată de gestul pe care moderatorul l-a făcut față de ea după ieșirea din direct, a postat un mesaj emoționant. Oana Lis a redistribuit postarea Marei Bănică, scoțând la iveală detalii neștiute despre relația sa cu Măruță. 

După ce Mara Bănică a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, jurnalista a fost complet impresionată de atitudinea pe care a avut-o moderatorul față de ea. 

Au ieșit din direct, iar acesta a îmbrățișat-o și a consolat-o, mai ales pentru perioada grea pe care o traversează în acest moment, după pierderea tatălui său. 

Mara Bănică, mesaj emoționant pentru Cătălin Măruță

Pe contul ei de Facebook, Mara Bănică a postat o fotografie cu ea și Cătălin Măruță, în care ea plânge, iar moderatorul de la Pro TV o îmbrățișează, alături de un mesaj extrem de emoționant.

„N-aș fi bănuit niciodată cum e Măruță. Atât de omenos, empatic și sensibil. Un om discret de sensibil. Mi-a mângâiat sufletul minute întregi după ce am ieșit din direct, cu o căldură și o sinceritate pe care rar mi-a fost dat să o găsesc la oameni...”, a scris Mara Bănică, pe contul ei de Facebook, în dreptul fotografiei în care Cătălin Măruță o îmbrățișează.

Cătălin Măruță o consolează pe Mara Bănică
Cătălin Măruță o consolează pe Mara Bănică

Emoționată de rândurile citite la Mara Bănică, Oana Lis a distribuit postarea jurnalistei și  a postat și ea, la rândul său, un mesaj despre Cătălin Măruță.

Citește și - Oana Lis oferă consultații la reducere: „5 ședințe la 200 de lei”

Soția lui Viorel Lis a scos la iveală relația pe care o are cu Măruță. Aceasta a mărturisit că soțul Andrei a plătit pentru Viorel ședințe de terapie, lucru pe care, până acum, l-a ținut secret. 

Cătălin Măruță a plătit câteva terapii pentru Viorel Lis
Cătălin Măruță a plătit câteva terapii pentru Viorel Lis

„Chiar așa e, Cătălin Măruță e un om extraordinar. Mie mi-a zis că pot oricând apela la el, la orice oră, dacă am nevoie de ajutor pentru Viorel. Și chiar mi-a plătit din banii lui personali câteva terapii pentru Viorel, fără să-i cer eu asta. MULȚUMESC! Era secretul nostru, nu a făcut public ceva din asta, la TV.

Dar simt să-l dezvălui ca să știți că există oameni minunați pe lumea asta și în showbiz, cum se zice. E important să simți că ai un sprijin undeva, la greu. Nu mulți oameni se oferă să-ți fie aproape în momentele dificile din viață. Îl respect maxim și pe tine, Mara Bănică, te iubesc ca pe cineva din familie”, a scris Oana Lis, la postarea pe care a distribuit-o cu Mara Bănică. 

Tatăl Marei Bănică a murit infectat cu COVID-19

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Mara Bănică a vorbit despre pierderea tatălui său. Jurnalista a mărturisit că momentul în care a ajuns acesta la spital a fost unul critic, iar ea a fost conștientă de faptul că nu va mai trăi.

„A răcit. M-am dus, i-am dus medicamente. Era răcit, spunea că l-a tras curentul. A scos câinele, totul normal. Într-o zi m-a sunat mama și mi-a zis că nu s-a mai putut îmbrăca, că a chemat ambulanța. Am mers acolo repde, erau două ambulanțe la el. Respira doar 25% și a ajuns direct la Floreasca. I-au făcut testul covid, iar la 24 de ore, când a ieșit testul și a aflat că e negativ a ajuns intubat la ATI.

Mi-a dat Dumnezeu înțelepciune. Nu i-am ascuns mamei, a știut la fiecare pas ce se întâmplă cu tata. Deși nu știam asta, conștientizam că e foarte foarte grav și că nu va mai trăi. Tatălui meu îi e mai bine acolo, nu s-a dus la rău. Răul e aici, pentru noi. Dacă depășești barierele, jalea și înțelegi viața așa cum e, poți merge mai departe”, a mărturisit jurnalista. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net