Oana Lis oferă consultații la reducere: „5 ședințe la 200 de lei”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Oana Lis (43 de ani) s-a apucat din nou de treabă, după ce Viorel Lis a început să se simtă mai bine. Vedeta și-a reluat ședințele de consiliere psihologică de la cabinet, iar acum face și reduceri!

Oana Lis, consultații gratis!

Oana Lis face și ea pe bunul samaritean de Black Friday! A anunțat că face reduceri masive la consultațiile psihologice oferite la cabinet! Oana a lăsat la preț și clientela a început să se înghesuie pe la ușa cabinetului!

Citește și: Oana, cine-ți plătește cafeaua? N-are bani, dar iese la fițe, pe Dorobanți!

Oana Lis și-a deschis un cabinet de psihologie, chiar în centrul Capitalei, pe strada Icoanei. În timpul pandemiei, soția fostului edil al Bucureștiului a fost nevoită să închidă cabinetul, însă a susținut ședințele de terapie cu clienții săi în mediul online.

Voiam să vă zic că am oferta de Black Friday, 5 ședințe online de consiliere psihologică sau dezvoltare personală toate, la 200 lei. E valabilă până marți, pe 15. Așa că, dacă te confrunți cu anxietate, atacuri de panică sau pur si simplu ești interesată de evoluție personală, aștept un mesaj în privat, ca să facem o programare. Hai sa ne cunoaștem!”, a anunțat Oana Lis, care a început să fie sunată de clienți.

Vezi și: Viorel Lis ajunge la azil? Oana: «Voi depune dosarul pentru ajutor specializat»

Noroc că Viorel se simte mai bine și poate sta acum și singur acasă, de când Oana s-a dat peste cap și i-a achizițonat căruciorul cu care se deplasează prin casă.

Oana Lis cere 100 de lei pe ședința de terapie, în mod normal!

În primăvara lui 2020, după ce a absolvit Facultatea de psihologie la Hyperion, Oana Lis și-a deschis mândră tare propriul cabinet psihologic. Situat în centrul Bucureștiului, vedeta și-amenajat cabinetul așa cum și-a dorit, însă nu a apucat să meargă prea mult la job din cauza pandemiei.

În pandemie însă, Oana Lis a dat și consultații online gratuite, contra sumei de 97 de lei. În prezent, însă, cei care ajung a cabinet trebuie să achite suma de 100 lei pe consultație.

Pentru o programare, cei dornici trebuie doar să o sune direct pe vedetă sau să îi lase un mesaj privat pe rețelele de socializare.

„Am căzut psihic și fizic!”

Pandemia mea personală fusese deja în 2014, atunci am simțit că am căzut psihic și fizic. În acel moment, eu m-am decis că pot fi mult mai mult decât ceea ce eram și că nu mai vreau să fiu percepută doar ca nevasta cuiva…ci că vreau eu să devin cineva! Și de atunci mă ocup de dezvoltarea mea personală, de evoluția mea și am ajuns acum să pot să ajut și pe alții să meargă pe acest drum.

Pentru mine nu a fost ușor, dar nu a fost nici cel mai greu lucru de pe Pământ…Consider că cel mai greu pas în orice este Primul pas!…E acel moment de <Aha> personal, de <Nu mai pot așa!>…de <Vreau altceva!>…<Vreau o schimbare!>…<Vreau să duc o viață mai bună!> Căci, așa cum ne spune fizica quantică orice schimbare câtuși de mică pe care o facem…schimbă implicit și mediul nostru inconjurător!”, mărturisea Oana, în prezentarea on-line pe care a făcut-o pentru pacienții săi.

Oana Lis e psiholog cu diplomă de trei ani!

Oana Lis a absolvit în iulie 2019 cursurile Facultății de Psihologie din cadrul Universității Hyperion. Soția lui Viorel Lis a obținut note foarte mari la examenul de licență, iar, ulterior, și-a deschis cabinetul de psihoterapie.

Anul 2020 m-a găsit psiholog, consilier dezvoltare personală și psihoterapeut integrativ! Și am reușit să-mi deschid propria mea mini-clinică de psihoterapie! Cel mai important, benefic, dar si dureros moment de conștientizare pe care l-am avut la un curs a fost că toată viața mea am alergat după iubire și am încercat să atrag atenția prin orice, numai să fiu vazută!

Dar am realizat că toate aprecierile, like-urile, ratingul mare de la emisiuni tv, toate nu fac cât iubirea pe care aș fi vrut să o primesc de la alții la un moment dat și pe care nu am primit-o niciodată așa cum aș fi avut nevoie.

Ce e fain e că am realizat și am învățat că pot să-mi întorc această iubire mie, valorizându-mă și investind în mine!”, ne-a dezvăluit soția lui Viorel Lis.

Oana Lis are 43 de ani și a devenit soția lui Viorel Lis pe vremea când acesta era primarul Capitalei! Diferența de vârstă dintre cei doi este de 35 de ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net