Wow! Oana Lis, fabuloasă pe covorul roșu, în ciuda problemelor financiare

Ultima actualizare:

Oana Lis, 43 de ani, a avut o apariție de senzație, pe covorul roșu, la petrecerea Viva, care a avut loc marți seară, într-un decor superb. Chiar dacă se confruntă cu probleme financiare, iar Viorel Lis, este bolnav, Oana, a reușit să treacă peste neajunsuri și, ca o femeie puternică ce este, a strălucit asemenea unui star. 

oana lis jpeg

Oana Lis a avut o apariție neașteptată la Viva Party, eveniment care a adunat toată crema showbiz-ului. Vedetele au defilat pe covorul roșu și au profitat de ocazie pentru a-și etala ținutele cât mai la modă. 

Află și: Oana Lis a recuperat verigheta, de la amanet! Cine a ajutat-o să o găsească

Soția lui Viorel Lis nu a făcut excepție și și-a făcut apariția la eveniment într-o vestimentație ce i-a scos în evidență formele armonioase și a făcut-o să strălucească, asemenea unei adevărate vedete. Oana a optat pentru o rochie fină, din satin de culoarea verde pastel, cu bretele subțiri, părul blond l-a purtat ondulat pe umeri, iar pe cap a purtat o coroniță din flori de culoare roz aprins, un accesoriu care a rezonat foarte bine cu întreaga ținută. 

Citește și: Oana Lis, la amanet! Este incredibil de trist la ce a trebuit să renunțe

Oana Lis: «Ieri mi-am amanetat verighetele ca să îi cumpăr cărucior»

Oana și Viorel Lis, 76 ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de peste 10 ani, iar în ciuda diferenței de vârstă cei doi și-au rămas alături la bine și la greu. 

Află și: Viorel Lis, internat de urgență! Oana speră la o minune, pronosticul medicilor e rezervat: „Să vă rugați pentru el”

De la o vreme, fostul edil al Capitalei a început să se confrunte cu mari probleme de sănătate, iar Oana a stat lângă el de fiecare dată și l-a îngrijit cum a putut mai bine. Cuplul s-a confruntat și cu serioase dificultăți financiare, astfel că Oana a fost nevoită să amaneteze verighetele pentru a-i achiziționa lui Viorel un cărucior special, cu ajutorul căruia să se deplaseze. 

„Ieri mi-am amanetat verighetele ca să îi cumpăr cărucior. Am cheltuit pe un wc special pentru el 400 de lei, apoi am dar 2500 de lei pe niște bări de care sa se prindă prin casă, iar medicul să se deplaseze la domiciliu ia cam 1.000 de lei. Când îl scot din bloc, trebuie să îl scot cu 3 oameni, evident, nu pe degeaba. Recuperarea costă, tratamentul costă! Sunt cheltuieli enorme și n-am niciun ajutor!", a declarat în exclusivitate Oana Lis pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner biserica gigi becali png
banner laurențiu reghecampf png
image
actualitate.net
image
actualitate.net