Oana Lis, la amanet! Este incredibil de trist la ce a trebuit să renunțe

Ultima actualizare:

S-au dus vremurile când Oana, 43 de ani, și Viorel Lis, 78 de ani, țineau primele pagini ale tabloidelor cu povești siropoase și lipsite de inhibiții!

Oana și Viorel Lis, un cuplu atipic, dar puternic
Oana și Viorel Lis, un cuplu atipic, dar puternic

Problemele de sănătate ale fostului primar al Capitalei au adus-o pe Oana Lis în sapă de lemn, însă aceasta nu se dă bătută și este gata să renunțe la cele mai de preț obiecte pentru a-și întreține corespunzător soțul.

Viorel Lis are probleme de mobilitate

Azi mi-am lăsat verigheta la amanet, ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea”, a scris Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu inelul din aur masiv, în fața ușii unei case de amanet.

La finalul lunii iulie, Oana Lis anunța că fostul primar al Capitalei a avut mai multe probleme de sănătate, ajungând să fie internat. Viorel Lis are o serie de probleme de sănătate, însă cel mai grav este că și-a pierdut aproape complet funcțiile locomotorii și nu mai poate merge.

Citește și: Oana Lis l-a confundat pe Țandărică cu Ion Țiriac! Potop de complimente între cei doi!

Oana Lis a stat internată alături de el, într-o clinică de recuperare, cu speranța că va reuși să meargă din nou. Altfel, fostul primar al Bucureștiului riscă să fie imobilizat la pat, iar partenera care i-a fost alături ani buni, și cu bune, și cu rele, va trebui să îl îngrijească.

Tocmai de aceea, Oana Lis dorește să îi cumpere un fotoliu rulant, dar se pare că banii au devenit o problemă, după cheltuielile făcute în timpul internării.

Viorel Lis a suferit un infarct în martie

Cu ajutorul medicilor și asistenților de recuperare de aici, cu ce pot eu să mai fac și cu susținerea voastră energetică, care a mai funcționat, eu sper într-o ameliorare. Calitatea vieții contează la orice vârstă. Doamne ajută!”, scria Oana Lis, în urmă cu mai puțin de o lună, pe contul personal de Facebook.

În primăvara acestui an, pe 6 martie, Viorel Lis a suferit un infarct, iar în luna februarie a ajuns cu arsuri grave la spital.

Citește șiViorel Lis mărturisiri cutremurătoare după ce a fentat moartea: «Am plâns pentru prima dată. Credeam că n-o să mă mai întorc»

Mai multe detalii despre fostul edil, AICI.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

image
image
image
image
image
image
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
banner oana matache png
banner laura cosoi png
banner minodora png
image
actualitate.net
image
actualitate.net