Oana Lis, zi de naștere tristă, din cauza problemelor lui Viorel. Cum a surprins-o fostul edil

Ziua de naștere a Oanei Lis a prins-o anul acesta pe sărbătorită într-o perioadă tulbure, după ce partenerul ei de viață, Viorel Lis, a văzut moartea cu ochii, suferind recent un infarct. Iată cum a ales să sărbătorească Oana, având în vedere situația deloc ușoară prin care trece în prezent!

Oana şi Viorel Lis petrec foarte mult timp împreună jpeg
Oana Lis a împlinit 43 de ani Foto: Arhivă personală

Oana Lis a împlinit 43 de ani și, deși o zi de naștere e adesea considerată ca fiind un motiv de săbătoare, de data aceasta perioada nu este tocmai una care să o facă pe sărbătorită să își dorească să petreacă.

Oana Lis a împlinit 43 de ani

Cu toate acestea, Oana Lis a dezvăluit cum a ales să își serbeze aniversarea, dar și ce cadou a primit din partea partenerului ei de viață, fostul edil Viorel Lis, care a nu a uitat de ziua ei de naștere, chiar dacă se confruntă în prezent cu multe probleme de sănătate. 

Viorel Lis, în vârstă de 79 de ani, încă se recuperează după infarctul suferit în urmă cu două săptămâni, însă nu a putut să nu îi ofere o atenție soției sale. Oana a dezvăluit că ziua ei de naștere din acest an va fi petrecută într-un cadru foarte restrâns, cel mai probabil ieșind doar puțin în oraș pentru a marca, totuși, evenimentul.

Cum sărbătorește Oana Lis aniversarea ei

Problemele de acasă nu o lasă să se bucure din plin de aniversarea sa, Oana explicând că nu poate fi pe deplin fericită, având în vedere situația în care se află soțul ei, care este în continuare slăbit. 

La mine un ochi râde, un ochi plânge. Nu pot să spun că sunt pe deplin fericită, din cauza stării de sănătate a lui Viorel, dar încerc să-mi fac ziua plăcută. O să mă duc să mă întâlnesc cu niște prietene și să mă simt bine, pentru că până la urmă trebuie să ne bucurăm de fiecare clipă.”, a spus Oana Lis, la Antena Stars.

Citește și: Viorel Lis a făcut infarct. Fostul primar al Capitalei, operat de urgență

Ce cadou a primit din partea lui Viorel Lis

Chiar dacă nu a mai putut să o răsfețe ca altădată și să se ocupe de alegerea unui cadou, fostul primar i-a oferit Oanei bani din pensia lui ca să-și poată cumpăra singură ceva ce își dorește.

Mi-a dat niște bani din pensia lui. Și-a dorit să-mi cumpăr un cadou. În primii ani de relație, el îmi făcea multe cadouri, pleca în străinătate și venea cu geamantanele pline.”, a mai dezvăluit Oana Lis.

Citește și: Starea de sănătate a lui Viorel Lis, din ce în ce mai precară. Fostul primar se mai poate deplasa doar în cadru

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

cub anamaria prodan animat gif
transfagarasan 2819625 1920 jpg
FotoJet (4) jpg
cuplu care pleaca in vacanta bagaje aeroport jpeg
Simona Halep, Instagram jpg
FotoJet (7) jpg
cub anamaria prodan divorț png
bianca dragusanu png
image png
Klaus Iohannis in San Francisco FOTO Presidency jpg
image
image
image
image
FotoJet (4) jpg
bianca dragusanu png
cub anamaria prodan divorț png
cub zannidache png
Sylvester Stallone și Jennifer Flavin FOTO EPA-EFE
FotoJet jpg