Viorel Lis a făcut infarct. Fostul primar al Capitalei, operat de urgență

Viorel Lis trece prin momente cumplite. Fostul primar al Capitalei a făcut infarct duminică dimineață și a ajuns de urgență la spital.

viorel lis jpeg

Viorel Lis a juns la spital duminică dimineață, după ce a suferit un infarct, potrivit Cancan.ro. Medicii au intervenit de urgență și i-au implantat un stent.  

Oana i-a fost alături lui Viorel Lis în tot acest timp, iar fostul primar al Bucureștiului pare să fie, deocamdată, în afara oricărui pericol.

Viorel Lis a sărbătorit recent împlinirea a 79 de ani de viață și, în ciuda declarațiilor jucăuse ale Oanei, nu a fost deloc o aniversare fericită, date fiind numeroasele probleme de sănătate ale fostului primar. Mai în glumă, mai în serios, Oana a promis atunci că vor sărbători la păcănele. 

„Mulțumim de urări! L-am întrebat pe Vio cum e la 79 ani! A zis ca mișto rău! A zis că în afară de probleme cu inima, cu spatele, cu picioarele, cu circulația, cu diabetul, cu splina, cu epilepsia, în rest e bine!”, a scris Oana Lis, la vremea respectivă, pe pagina personală de Facebook.  

Viorel Lis, din ce în ce mai multe probleme de sănătate

Din păcate, sănătatea este un subiect sensibil pentru Viorel Lis în ultima perioadă. Fostul primar al Bucureștiului nu prea s emai poate deplasa singur și are nevoie de ajutor chiar și la cele mai simple treburi. 

Viorel Lis se deplasează cu un cadru și, recent, a ajuns la urgențe din cauza unor arsuri la picior, provocate de un radiator cu ajutorul căruia cuplul își încălzea locuințal. 

Fostul edil suferă și de diabet, iar la sfârșitul anului trecut a fost infectat cu noul coronavirus. Chiar dacă nu a făcut o formă gravă a bolii, Covidul i-a accentuat problemele mai vechi, astfel încât recuperarea a fost greoaie.

„Eu nu mai pot să merg bine, amețesc. Am probleme cu pareza, n-am echilibru, merg cu cadrul, ca să mă ridic trebuie să mă ajute Oana. Ajung și la baie foarte greu, nu mai pot să fac aproape nimic, trebuie să mă țin de toți pereții, mi-e foarte greu. Am căzut de vreo trei ori la scara de la intrare”, dezvăluia recent Viorel Lis.  

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Carmen Bruma face sport
înșelat jpg
bogdan ioan la vocea  jpg
frontB jpg
cub oana roman png
calendar ortodox 2021 9 februarie sfantul mucenic nichifor jpeg
barbat care ii ofera iubitei un buchet de flori de valentines day jpeg
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg