Viorel Lis, de urgență la spital. Fostul primar are arsuri grave!

Un necaz nu vine niciodată singur! Aflat încă în recuperare după Covid, Viorel Lis și-a ars piciorul la radiator! Fostul primar al Capitalei a ajuns, din nou, la spital, la Floreasca, cu arsuri destul de grave. Viorel Lis este și diabetic, iar afecțiunea i s-a complicat în timp!

viorel lis si oana jpeg
Viorel Lis are, din nou, probleme de sănătate grave Sursa: Facebook

Probleme, din nou, în familia Lis! Nici nu s-a recuperat bine după Covid, că Viorel Lis a ajuns, din nou, la spital! Fostul primar al Capitalei și-a ars piciorul la un radiator. Oana și Viorel Lis locuiesc în sectorul 3 al Capitalei și au probleme mari cu furnizarea căldurii, în ultima vreme. Sunt nevoiți să se încălzească cu ajutorul radiatoarelor.

Oana Lis a ajuns, din nou, zilele acestea cu Viorel Lis la spital, la Urgență! Fostul primar al Capitalei a vrut să se încălzească la un radiator, deoarece în apartamentul lor din sectorul 3 se bagă căldură cu țârâita.

Oana a cumpărat radiatoare, iar Viorel a adormit cu piciorul pe unul dintre ele, din dorința de a se încălzi. S-a ales cu arsuri la un picior, fiind și diabetic.

Noi locuim în sectorul 3, unde nu e căldură mai deloc. I-am cumpărat un radiator lui Viorel că muream de frig în casă. Și el stă și moțăie, săracul, toată ziua. La un moment dat, a adomit cu piciorul pe radiator. A făcut arsuri la picior, am ajuns cu el la spital.

Asta e, și el de vină că și el a fost primar, să o tragă acum! El are și diabet și, se știe, că diabeticii au probleme mari cu picioarele, care se umflă. Asta îi mai trebuia acum și niște arsuri. L-au bandajat acolo, la spital, acum trebuie să-i îngrijesc eu rănile”, a povestit Oana Lis, pentru Click!

stanga
dreapta
1 viorel si oana lis jpeg
viorel lis jpeg
viorel lis vaccin jpeg
oana si viorel lis
oana lis  viorel pandemie jpeg
oana lis si viorel

„Viorel face duș în șosete!”

Ajuns la 77 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet și a făcut și un AVC (accident vascular celebral) în urmă cu câțiva ani. Acum, fostul primar abia se mai mișcă prin casă.

Am ajuns asistenta lui Viorel. Bravo lui că și-a luat nevastă tânără, a știut el de ce, și uitene-au prins atâția ani împreună! El de abia se mai mișcă săracul și prin casă. Întră în șosete ca să facă duș! Asta e vârsta, n-ai ce-i face! Bine că am scăpat măcar de Covid-ul ăsta. El a rămas cu o tuse, eu, în schimb, am avut probleme psihice, am rămas cu stări de anxietate  foarte urâte”, ne-a mai spus Oana.

Fostul primar al Capitalei a avut de suferit pe perioada pandemiei, deoarece nu a putut ieși mai deloc din casă. Viorel Lis a suferit și o semi-pareză la picioare în urmă cu ceva timp, lucru care i-a afectat mobilitatea. În noiembrie anul trecut, Oana și Viorel Lis au fost infectați amândoi cu Covid și au ajuns la Matei Balș, în aceeași rezervă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png