EXCLUSIV! Cum se simt Oana și Viorel Lis după externare: «Viorel își aranjase deja locul de veci»

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Oana și Viorel Lis pot răsufla ușurați! Au scăpat cu bine după ce au fost infectați cu noul coronavirus. Cei doi ai fost externați de la Matei Balș și acum sunt acasă.

Oana Lis este recuperată total după ce a petrecut și ea câteva zile în același salon cu soțul Viorel Lis, la Matei Balș. Fostul primar al Capitalei mai are însă de luat tratament acasă, dar a fost scos de pe oxigen de către medici. Oana și Viorel Lis au ajuns amândoi la Institutul "Matei Balș" din București, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Fostul primar a avut nevoie de spitalizare timp de două săptămâni, prezentând riscuri din cauza stării de sănătate precare din ultima perioadă. “Acum am ajuns acasă. Eu sunt recuperată total. Vio trebuie însă să mai ia tratament acasă, dar a scăpat de oxigen”, a declarat Oana Lis, pentru Click!, odată ajunsă acasă împreună cu soțul.

Oana Lis a avut momente în credea că îl pierde pe Viorel

Oana Lis a povestit coșmarul prin care a trecut în spital. A avut momente în care chiar a crezut că îl va pierde pe Viorel. „Este o minune Dumnezeiască că am trecut peste pragul critic și am ajuns acasă. Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, așa cum zice Viorel. Am avut pneumonie interstițială medie, am avut amândoi. Acum lumea mă întreabă pe mine ce tratament am luat. Dar nu există un tratament minune, tratamentul meu și al lui Viorel a fost diferit. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Matei Balș. A fost o experiență extraordinar de grea pentru mine, îmi dau și lacrimile, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubești pe cineva își faci griji și pentru celălalt. Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi, Viorel deja își aranjase locul de veci, pentru că nu știa dacă va trece peste perioada asta, dar uite, Dumnezeu ne-a ajutat și poate că și rugăciunile oamenilor care mi-au scris”, a mai povestit Oana, la Pro TV.

Citește și:

EXCLUSIV! Oana Lis, internată și ea de urgență din cauza Covid. Mara Bănică: «Sunt în aceeași rezervă! Viorel e mai rău»

Viorel Lis, bolnav de Covid, reacție disperată de pe patul de spital: "Sunt terminat la plămâni"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
dorin cocos jpg
image
image
image
image
image
image
mihai petre elwira colaj instagram jpg
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net