EXCLUSIV! Cum se simt Oana și Viorel Lis după externare: «Viorel își aranjase deja locul de veci»

viorel lis si oana jpeg
Foto: Arhivă personală

Oana și Viorel Lis pot răsufla ușurați! Au scăpat cu bine după ce au fost infectați cu noul coronavirus. Cei doi ai fost externați de la Matei Balș și acum sunt acasă.

Oana Lis este recuperată total după ce a petrecut și ea câteva zile în același salon cu soțul Viorel Lis, la Matei Balș. Fostul primar al Capitalei mai are însă de luat tratament acasă, dar a fost scos de pe oxigen de către medici. Oana și Viorel Lis au ajuns amândoi la Institutul "Matei Balș" din București, după ce s-au infectat cu noul coronavirus. Fostul primar a avut nevoie de spitalizare timp de două săptămâni, prezentând riscuri din cauza stării de sănătate precare din ultima perioadă. “Acum am ajuns acasă. Eu sunt recuperată total. Vio trebuie însă să mai ia tratament acasă, dar a scăpat de oxigen”, a declarat Oana Lis, pentru Click!, odată ajunsă acasă împreună cu soțul.

Oana Lis a avut momente în credea că îl pierde pe Viorel

Oana Lis a povestit coșmarul prin care a trecut în spital. A avut momente în care chiar a crezut că îl va pierde pe Viorel. „Este o minune Dumnezeiască că am trecut peste pragul critic și am ajuns acasă. Viorel are 78 de ani acum, boala începuse să-i mănânce din plămâni, așa cum zice Viorel. Am avut pneumonie interstițială medie, am avut amândoi. Acum lumea mă întreabă pe mine ce tratament am luat. Dar nu există un tratament minune, tratamentul meu și al lui Viorel a fost diferit. Vreau să le mulțumesc medicilor de la Matei Balș. A fost o experiență extraordinar de grea pentru mine, îmi dau și lacrimile, îmi făceam griji pentru mine, dar când iubești pe cineva își faci griji și pentru celălalt. Fiecare zi a fost diferită, simptomele au fost diferite de la fiecare zi, Viorel deja își aranjase locul de veci, pentru că nu știa dacă va trece peste perioada asta, dar uite, Dumnezeu ne-a ajutat și poate că și rugăciunile oamenilor care mi-au scris”, a mai povestit Oana, la Pro TV.

Citește și:

EXCLUSIV! Oana Lis, internată și ea de urgență din cauza Covid. Mara Bănică: «Sunt în aceeași rezervă! Viorel e mai rău»

Viorel Lis, bolnav de Covid, reacție disperată de pe patul de spital: "Sunt terminat la plămâni"

cub andreea antonescu png
image jpeg
Lia Bugnar
hororoscop jpg
cub cheating wife png
laura cosoi
colaj gina pistol  irina fodor png
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Ana Maria Alessandra Păcuraru Dobra a născut jpg
laura cosoi
image jpeg
cub andreea antonescu png
image png
Lia Bugnar