Asta da adrenalină! Locul păcătos în care Oana îl duce pe Viorel Lis, după problemele de sănătate: „Sărbătorim pensia”

Ultima actualizare:

Oana și Viorel Lis se bucură că au scăpat cu bine după Covid! De Valentine`s Day aceștia nu mai așteaptă decât să le intre pensia pe card! Pe 19 februarie, de ziua fostului edil al Capitalei, Oana vrea să-și scoată soțul la păcănele!

image

Dragostea trece prin stomac, așa că Oana Lis  și soțul ei, fostul primar al Capitalei, Viorel Lis mai au au doar o dorință de Ziua Îndrăgostiților: cei doi așteaptă, cu nerăbdare, să le intre pensia pe card!

Noi nu sărbătorim Valentine`s Day, noi rbătorim când vine pensia!”,a declarat Oana, pentru Click!

Viorel Lis, pensie de 3 200 de lei!

Fostul primar al Capitalei întâmpină probleme mari cu banii, după ce a ajuns să trăiască dintr-o pensie de doar 3200 de lei.

Cât a venit factura? Păi, crezi că o plătesc? Dacă am bani plătesc, dacă nu, nu, săptămâna viitoare. Într-adevăr se simte la buzunare. S-a scumpit viața foarte mult. Trebuie să căutăm soluții că de la Guvern nu prea vin!”, a mai spus Oana.

Eu am o pensie nu de primar, ci de prim angajat. Am 32 de milioane. 10 milioane se duc lunar pe medicamente. Mulți zic că am fost primar, păi să vină să le dau averea mea!”, a dezvăluit fostul edil șef, la Kanal D.

Ce surpriză îi pregătește lui Viorel de ziua lui?

La 77 de ani, Viorel Lis suferă de o serie de afecțiuni grave. Fostul primar al capitalei are diabet, a făcut și un AVC (accident vascular celebral) în urmă cu câțiva ani și a suferit și o parestezie la picioare, care i-a afectat serios mobilitatea. Fostul primar se mișcă cu greu prin casă.

De ziua lui însă, pe 19 februarie, Oana speră să-l poată duce pe Viorel acolo unde îi place mai mult: la păcănele!

Pe 19, de ziua lui, îl scot pe Viorel la păcănele, moartea lui! Nu a mai ieșit săracul din casă de nu mai știe când!”, ne-a mai declarat Oana Lis.

„Îmi venea să plâng zilnic!”

Oana s-a transformat, mai nou, în asistenta soțului, care este măcinat de boli și bătrânețe.

Am ajuns asistenta lui Viorel. Bravo lui că și-a luat nevastă tânără, a știut el de ce, și uite că ne-au prins atâția ani împreună! El de abia se mai mișcă săracul și prin casă.

Am rămas cu sechele amândoi după Covid-ul ăsta. Suntem cam la trei luni de atunci, eu am rămas cu o stare emoțională aproape de depresie, îmi venea să plâng zilnic. Viorel a rămas cu o tuse, a mai spus Oana Lis.

Pe perioada pandemiei, fostul primar al Capitalei nu a putut ieși mai deloc din casă. În noiembrie anul trecut, Oana și Viorel Lis au fost infectați amândoi cu Covid 19 și au ajuns la Matei Balș, în aceeași rezervă.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
banner alex dobrescu png
banner oana moșneagu vlad gherman png
Maria Lătărețu a fost  supranumită de  arabi ”regină” și au  adulat o pentru vocea ei  jpeg
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net