Oana și Viorel Lis, imagine emoționantă de pe patul de spital: „Noi doi și Covidul”

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă personală
Foto: Arhivă personală

Oana Lis a publicat pe rețelele de socialiare o imagine emoționantă în care ea și soțul ei, Viorel Lis, se țin de mână pe patul de spital, sub motto-ul „mereu împreună, la bine și la greu”. Cei doi au fost diagnosticați cu Covid, iar acum sunt internați la spitalul „Matei Balș” din București pentru tratament de specialitate.

Viorel Lis a fost primul care a intrat în contact cu virusul, iar la scurt timp acesta a avut nevoie de spitalizare. Ulterior, Oana a fost și ea contaminată, stând în preajma soțului ei. 

Oana și Viorel Lis, împreună în spital, infectați cu Covid

Starea de sănătate a Oanei Lis s-a înrăutățit brusc la doar puțin timp după ce a fost infectată, iar medicii au decis să o interneze și pe ea în spital, tot la Matei Balș. Inițial, aceasta s-a tratat acasă. În cele din urmă, Oana a ajuns în aceeași rezervă cu soțul ei, Viorel Lis.

„Împreună. La bine și la greu. Noi doi. Pardon, noi trei, noi doi și Covidul!”, a scris Oana Lis pe contul personal de Facebook, acolo unde a publicat o imagine în care apare ținându-se de mână cu soțul ei. Oana este destul de activă pe rețelele de socializare, semn că starea ei de sănătate nu este una alarmantă. Buna lor prietenă, Mara Bănică, a dezvăluit recent pentru Click! că Viorel Lis se simte mai rău decât soția lui, însă, starea lui fiind „așa și așa”, după spusele Marei.

Fostul primar al Capitalei, în vârstă de 77 de ani, a declarat și el că nu se simte deloc bine, mai ales că mai are o lungă listă de alte afecțiuni. Acesta s-a vaccinat împotriva coronavirusului cu ambele doze de ser, în luna martie. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net