Cum se simte Viorel Lis, la o săptămână de la infarct. Oana a reuşit să îl viziteze

Ultima actualizare:

După intervenția suferită acum aproape o săptămână, în urma unui infarct care l-a adus pe masa de operație a Spitalului Floreasca, acolo unde i s-a montat un stent, Viorel Lis (77 ani) se reface. În tot acest timp, Oana Lis (42 ani) i-a fost alături, a ținut permanent legătura cu medicii și s-a bucurat la fiecare semn bun din partea acestora. Soţia fostul edil ne-a povestit care este starea de sănătate a lui Viorel Lis acum.

Viorel Lis a fost operat la Spitalul Floreasca din Capitală
Viorel Lis a fost operat la Spitalul Floreasca din Capitală

Oana Lis a declarat, pentru Click!, că Viorel este încă internat şi că nu se ştie cât va mai sta în spital. El se află însă pe mâini bune, iar Oana l-a vizitat. 

"Viorel e pe salon de câteva zile, e slăbit, dar îl ține să îl stabilizeze! Am fost o dată la el la salon, nu la terapie. Nu știu încă când o să îi dea drumul din spital. Mă bucur că e pe mâini bune. Secția de cardiologie este super bună la Floreasca și la Cc Iliescu!”, a mărturisit Oana Lis, pentru Click!

Pe 19 martie este ziua de naștere a Oanei, dar în ultima vreme a avut mari emoții cu soțul ei din cauza problemelor de sănătate ale fostului edil al Capitalei. Cum nu ştie în ce stare va fi Viorel, Oana a recunoscut că nu va face o petrecere ca în alţi ai. 

Pe 19 martie e ziua mea dar nu mi-o serbez cu o mare petrecere, cum obișnuiam să fac anii trecuți pentru că nu știu exact dacă o să fie și Viorel acasă sau nu!”, a mai declarat Oana Lis.  

Oana a plâns și s-a rugat pentru sănătatea lui Viorel Lis

Panica o cuprinde pe Oana Lis de fiecare dată când soțul ei pățește câte ceva, pentru că este singurul om care i-a fost mereu alături, a ajutat-o și a iubit-o necondiționat! Așa s-a întâmplat și când Viorel Lis a făcut infarct, dar Oana a fost pe fază și a chemat repede salvarea. Semnele prevestitoare infarctului au ajutat-o să acționeze mai repede astfel încât Viorel Lis să ajungă la timp la spital.

“Toată săptămâna a avut de 4-5 ori gheare în piept și l-a avertizat medicul care îl trata la picior, chirurgul, că era ceva cu inima, a avut tensiune mai mare și rămăsese să mergem la  cardiolog, la particular, săptămâna asta să facă o programare sau eventual dacă se simte mai rău, să chemăm salvarea. Dar au fost crize care treceau,  acum îmi dau seama că erau prevestitoare și că  au fost totuși cam dese decât de obicei, și dimineață el s-a trezit înaintea mea și tot îi era rău și până la urmă m-a trezit și am chemat salvarea de urgență pentru că mi-am dat seama că ar fi semnele de infarct!  Durere acută în piept care nu a trecut la pastile, îl durea și mâna stângă, atunci m-am speriat rău, și cu transpirații. Din fericire  a fost la o oră dimineața, salvarea a venit foarte repede și l-au dus la Spitalul Floreasca. Sper și mă rog să treacă cu bine cele 24 de ore după operație și să iasă de la terapie intensivă”, a povestit Oana Lis pentru Click!, la o zi de la internarea soțului ei.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net