Cum se simte Viorel Lis, la o săptămână de la infarct. Oana a reuşit să îl viziteze

După intervenția suferită acum aproape o săptămână, în urma unui infarct care l-a adus pe masa de operație a Spitalului Floreasca, acolo unde i s-a montat un stent, Viorel Lis (77 ani) se reface. În tot acest timp, Oana Lis (42 ani) i-a fost alături, a ținut permanent legătura cu medicii și s-a bucurat la fiecare semn bun din partea acestora. Soţia fostul edil ne-a povestit care este starea de sănătate a lui Viorel Lis acum.

viorel lis oana lis 2008 rin jpeg
Viorel Lis a fost operat la Spitalul Floreasca din Capitală

Oana Lis a declarat, pentru Click!, că Viorel este încă internat şi că nu se ştie cât va mai sta în spital. El se află însă pe mâini bune, iar Oana l-a vizitat. 

"Viorel e pe salon de câteva zile, e slăbit, dar îl ține să îl stabilizeze! Am fost o dată la el la salon, nu la terapie. Nu știu încă când o să îi dea drumul din spital. Mă bucur că e pe mâini bune. Secția de cardiologie este super bună la Floreasca și la Cc Iliescu!”, a mărturisit Oana Lis, pentru Click!

Pe 19 martie este ziua de naștere a Oanei, dar în ultima vreme a avut mari emoții cu soțul ei din cauza problemelor de sănătate ale fostului edil al Capitalei. Cum nu ştie în ce stare va fi Viorel, Oana a recunoscut că nu va face o petrecere ca în alţi ai. 

Pe 19 martie e ziua mea dar nu mi-o serbez cu o mare petrecere, cum obișnuiam să fac anii trecuți pentru că nu știu exact dacă o să fie și Viorel acasă sau nu!”, a mai declarat Oana Lis.  

Oana a plâns și s-a rugat pentru sănătatea lui Viorel Lis

stanga
dreapta
oana lis viorel jpeg
Oana şi Viorel Lis petrec foarte mult timp împreună jpeg
oana si viorel lis jpeg
Viorel şi Oana Lis (captură La Măruţă) jpeg
oana viorel lis jpeg
oanalis viorel lis jpeg
Oana şi Viorel Lis, de Revelion FOTO: Facebook jpeg
oana lis viorel lis jpeg
viorel lis oana lis 2008 rin jpeg
oana lis viorel lis 2008 jpeg
oana viorel lis jpeg
Vedete care se iubesc în ciudat diferenţei de vârstă: Oana şi Viorel Lis jpeg

Panica o cuprinde pe Oana Lis de fiecare dată când soțul ei pățește câte ceva, pentru că este singurul om care i-a fost mereu alături, a ajutat-o și a iubit-o necondiționat! Așa s-a întâmplat și când Viorel Lis a făcut infarct, dar Oana a fost pe fază și a chemat repede salvarea. Semnele prevestitoare infarctului au ajutat-o să acționeze mai repede astfel încât Viorel Lis să ajungă la timp la spital.

“Toată săptămâna a avut de 4-5 ori gheare în piept și l-a avertizat medicul care îl trata la picior, chirurgul, că era ceva cu inima, a avut tensiune mai mare și rămăsese să mergem la  cardiolog, la particular, săptămâna asta să facă o programare sau eventual dacă se simte mai rău, să chemăm salvarea. Dar au fost crize care treceau,  acum îmi dau seama că erau prevestitoare și că  au fost totuși cam dese decât de obicei, și dimineață el s-a trezit înaintea mea și tot îi era rău și până la urmă m-a trezit și am chemat salvarea de urgență pentru că mi-am dat seama că ar fi semnele de infarct!  Durere acută în piept care nu a trecut la pastile, îl durea și mâna stângă, atunci m-am speriat rău, și cu transpirații. Din fericire  a fost la o oră dimineața, salvarea a venit foarte repede și l-au dus la Spitalul Floreasca. Sper și mă rog să treacă cu bine cele 24 de ore după operație și să iasă de la terapie intensivă”, a povestit Oana Lis pentru Click!, la o zi de la internarea soțului ei.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

FotoJet (5) jpg
piscina borcea pelinel jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
hurghada rechini JPG
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png