Oana Lis, terminată! „Am chemat Salvarea pentru Viorel, dar și pentru bunica! E posibil să pierd pe unul dintre ei”

Oana Lis e ruptă în două! Trăiește o tragedie de duminică dimineață, de când a ajuns cu Viorel Lis la Spitalul Floreasca, în stare gravă. Fostul primar al Capitalei a suferit un preinfarct și i-a fost montat un stent la inimă. Și bunica Oanei a ajuns la spital, în aceeași dimineață!

Viorel Lis este internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca Sursa: Facebook
Viorel Lis este internat la Terapie Intensivă, la Spitalul Floreasca Sursa: Facebook

Clipe dramtice pentru Viorel Lis (77 de ani). Fostul primar al Capitalei se află internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, după ce a suferit un preinfarct. Duminică, 6 martie 2022, Viorel Lis a acuzat dureri mari la inimă, amețeli și transpirații, și a fost dus cu Salvarea la Spitalul de Urgență. Medicii l-au băgat imediat în operație și i-au montat un stent la inimă.

„Viorel era speriat! A plecat plângând la spital!”

Noi credeam că el are ceva la picior, dar pe el l-a durut inima câteva zile la rând. Nu a vrut să meargă, însă, la cardiolog. A început să aibă dureri de inimă, transpirații, eu mi-am dat seama atunci că face infarct pentru că cunosc simptomele.

La 6 dimineața, am chemat Salvarea care a venit repede. Până am ajuns eu la urgență cu mașina mea el era deja operat. Viorel era terminat, era speriat. A plecat plângând săracul la spital! E la Terapie Intensivă acum, nu am putut să-l văd, nu pot să-l susțin, dar el știe că-l iubesc și îl aștept acasă. Sper să fie ca pisoiul cu nouă vieți!”, a declarat Oana Lis, la emisiunea Teo Show, de la Kanal D.

„M-am umflat de plâns! Și bunica e la spital!”

Oana are sufletul rupt în două, după ce a sunat a doua oară la Salvare, în aceeași zi, și pentru bunica ei, aflată și ea în stare gravă. Oana se teme pentru viața celor doi oameni dragi ei.

Eu cel mai mult în viața asta îi iubesc pe Viorel și pe bunica mea. La aceeași oră, am chemat Salvarea și pentru bunica mea care este foarte rău. Sunt ruptă între ei doi, sper să rămân doar cu unul dintre ei.

Viorel a făcut un preinfarct, i-au pus doar stent la inimă, nu este operat pe inimă. Aseară am plâns mult, m-am umflat de plâns, mi s-au umflat ochii. Știu că lumea zice că ambii au o vârstă, și Viorel și bunica, dar ei sunt familia mea! Doar pe ei îi am! Nu știu când iese Viorel din spital, trebuie să fie stabilizat mai întâi”, a mai spus Oana Lis.

Viorel Lis a ajuns și luna trecută la spital după ce a suferit arsuri grave la picioare. Fostul primar a vrut să se încălzească la un radiator și și-a ars picioarele. Viorel Lis mai suferă de diabet și are și o semipareză, datorată unui AVC mai vechi.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net