Oana Lis: „Nu pot să dorm fără Viorel acasă!” Fostul primar e la Terapie Intensivă, în stare gravă!

Numai 8 martie nu e pentru Oana Lis! Aceasta trece prin momente dramatice, de duminică dimineața, de când Viorel Lis a ajuns la Urgență. Fostul primar a suferit un preinfarct, a fost operat și acum se află la Terapie Intensivă. Oana stă ca pe ace acasă, nu poate să doarmă și așteaptă vești de la spital. Nu-l poate vedea, încă, pe Viorel!

Viorel Lis a suferit un preinfarct Sursa: Facebook
Viorel Lis a suferit un preinfarct Sursa: Facebook

Oana Lis nu-și găsește liniștea! Stă cu sufletul la gură și așteaptă vești de la spital, de la Terapie Intensivă, acolo unde Viorel Lis (77 de ani) agonizează pe un pat de spital.

Fostul primar al Capitalei a suferit duminică, 6 martie, un preinfarct și a ajuns la Spitalul Floreasca în stare gravă. A fost băgat imediat în operație de către medici, care i-au montat un stent la inimă.

Oana Lis nu poate să meargă, încă, în vizită la Viorel și nu a putut să doarmă toată noaptea de grija fostului primar. Se teme să nu-l piardă pe Viorel!

Nu pot să-l vad pe Viorel! Nici să dorm nu am putut singură! El este tot acolo, la Terapie Intensivă. Nu pot să merg să-l vizitez. Mă doare pentru că nu suport să stam desparțiți! El s-a învățat să stea cu mine!“, ne-a declarat soția lui Viorel Lis, care și-a pierdut zâmbetul.

Oana este cu sufletul sfâșiat de durere și cu moralul la pământ. N-a avut niciând un 8 martie mai nefericit. Nici bunica ei nu o duce deloc bine. Bătrâna, în vârstă de 87 de ani, a ajuns și ea la spital, chiar în ziua în care Viorel Lis a făcut preinfarct.

La aceeași oră, am chemat Salvarea și pentru bunica mea care este foarte rău. Mamaie nu mai mănâncă. Sunt ruptă între ei doi, sper să nu rămân doar cu unul dintre ei. Să nu pierd pe unul din ei!” , a mai declarat Oana Lis.

La 77 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet în fază avansată, dar și o semipareză, datorată unui accident vascular celebral mai vechi.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net