Oana Lis: „Nu pot să dorm fără Viorel acasă!” Fostul primar e la Terapie Intensivă, în stare gravă!

Numai 8 martie nu e pentru Oana Lis! Aceasta trece prin momente dramatice, de duminică dimineața, de când Viorel Lis a ajuns la Urgență. Fostul primar a suferit un preinfarct, a fost operat și acum se află la Terapie Intensivă. Oana stă ca pe ace acasă, nu poate să doarmă și așteaptă vești de la spital. Nu-l poate vedea, încă, pe Viorel!

viorel lis oana lis jpeg
Viorel Lis a suferit un preinfarct Sursa: Facebook

Oana Lis nu-și găsește liniștea! Stă cu sufletul la gură și așteaptă vești de la spital, de la Terapie Intensivă, acolo unde Viorel Lis (77 de ani) agonizează pe un pat de spital.

Fostul primar al Capitalei a suferit duminică, 6 martie, un preinfarct și a ajuns la Spitalul Floreasca în stare gravă. A fost băgat imediat în operație de către medici, care i-au montat un stent la inimă.

Oana Lis nu poate să meargă, încă, în vizită la Viorel și nu a putut să doarmă toată noaptea de grija fostului primar. Se teme să nu-l piardă pe Viorel!

Nu pot să-l vad pe Viorel! Nici să dorm nu am putut singură! El este tot acolo, la Terapie Intensivă. Nu pot să merg să-l vizitez. Mă doare pentru că nu suport să stam desparțiți! El s-a învățat să stea cu mine!“, ne-a declarat soția lui Viorel Lis, care și-a pierdut zâmbetul.

stanga
dreapta
oana lis viorel jpeg
Oana şi Viorel Lis petrec foarte mult timp împreună jpeg
oana si viorel lis jpeg
oana si viorel lis
oana si viorel lis jpeg
Oana și Viorel Lis știu să pozeze în cuplul perfect jpeg
oana viorel lis jpeg
viorel lis si oana jpeg
oana lis si viorel
oana viorel lis jpeg
oana lis  viorel pandemie jpeg
viorel lis si oana lis 375x500 jpeg

Oana este cu sufletul sfâșiat de durere și cu moralul la pământ. N-a avut niciând un 8 martie mai nefericit. Nici bunica ei nu o duce deloc bine. Bătrâna, în vârstă de 87 de ani, a ajuns și ea la spital, chiar în ziua în care Viorel Lis a făcut preinfarct.

La aceeași oră, am chemat Salvarea și pentru bunica mea care este foarte rău. Mamaie nu mai mănâncă. Sunt ruptă între ei doi, sper să nu rămân doar cu unul dintre ei. Să nu pierd pe unul din ei!” , a mai declarat Oana Lis.

La 77 de ani, Viorel Lis suferă de mai multe afecțiuni grave. Are diabet în fază avansată, dar și o semipareză, datorată unui accident vascular celebral mai vechi.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Captură de ecran din 2022 08 10 la 07 07 12 png
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
bia khalifa jpeg
ramona badescu jpeg
olivia newton john matt lattanzi webp
catalin botezatu blonda misterioasa untold 2022 2 jpg
index (1) webp
pexels engin akyurt 3356489 jpg
image
image
image
image
mara banica
angela gheorghiu cezar ouatu jpeg
ramona badescu jpeg
298015884 1125655851365273 4432206088872510997 n jpg
Screenshot (159) png
olivia newton john matt lattanzi webp