Oana Lis: ┬źNu m─â ajut─â nimeni cu Viorel, eu m─â descurc singur─â┬╗

Oana Lis (43 de ani) este un exemplu de d─âruire ╚Öi devotament ├«n rela╚Ťia pe care o are cu fostul edil al Capitalei, Viorel Lis (78 de ani). Se iubesc de 24 de ani, iar ea nu a renun╚Ťat niciodat─â s─â-i fie al─âturi so╚Ťului, ├«n clipele lui grele. ╚śi ├«n ultimii ani au fost din ce ├«n ce mai multe ├«ncerc─ârile prin care au trecut, c─âci Viorel a avut din ce ├«n ce mai multe probleme de s─ân─âtate. Oana a povestit, ├«n exclusivitate pentru Click!, cum se descurc─â.

image
Oana îl îngrijește singură pe Viorel Lis

ÔÇ×De c├ónd s-au accentuat problemele lui de s─ân─âtate, eu am mereu telefonul la mine ╚Öi nu m─â duc foarte departe de cas─â. Dac─â m─â sun─â ╚Öi are nevoie de ceva, m─â ├«ntorc imediat. Nu m─â ajut─â nimeni cu Viorel, eu m─â descurc singur─â. M─â ajut─â Dumnezeu s─â fiu puternic─â ╚Öi s─â m─â descurc singur─â, nu am nevoie de nimeni. Nu sunt genul s─â m─â pl├óng ╚Öi s─â m─â victimizez. Viorel este acum acas─â, e a╚Öa ╚Öi a╚Öa. Mergem la doctor, la particular, atunci c├ónd avem nevoie,  pentru c─â e mai ok pentru el a╚Öa, nu are r─âbdare s─â a╚Ötepte multÔÇŁ, a povestit Oana, ├«n exclusivitate pentru Click!

Cite╚Öte ╚Öi: Oana Lis poate da lec╚Ťii de lins ├«nghe╚Ťata

ÔÇ×Cel mai frumos moment este zilnic, de c├ónd e din nou acas─âÔÇŁ

stanga
dreapta
oana lis 4 jpg
oana lis 5 jpg
oana lis 3 jpg
oana lis 2 jpg
oana lis jpg
oana si viorel lis jpeg

Foto: arhiva personal─â

├Än ciuda greut─â╚Ťilor din ultima vreme, Oana ╚Öi Viorel au reu╚Öit s─â aprecieze orice moment petrecut ├«mpreun─â. ÔÇ×Cel mai frumos moment este zilnic, de c├ónd e din nou acas─â. Atunci c├ónd nu era acas─â nu puteam s─â dorm deloc, erau televizorul ╚Öi luminile aprinse, m─â mai duceam pe la prietene, dar era foarte greu. Eu dac─â m─â pun l├óng─â Viorel ├«n pat, adorm ├«n dou─â secunde. ╚śi el la fel. Eu dac─â stau ├«n bra╚Ťele lui Viorel, pe pieptul lui, adorm imediat. Pe pieptul lui este locul meu preferat din lume! Dac─â sunt agitat─â nu pot s─â adorm ╚Öi asta este momentul nostru zilnic, m─â lini╚Öte╚Öte. Sunt ca un copil, m─â conectez cu el ca de la suflet la sufletÔÇŁ, a mai declarat Oana Lis, emo╚Ťionat─â.

Oana a trecut prin mari emo╚Ťii ├«n prim─âvar─â, atunci c├ónd, pe 6 martie, so╚Ťul ei a ajuns la Spitalul Floreasca, ├«n urma unui infarct. Atunci medicii au f─âcut tot ce le-a stat ├«n putin╚Ť─â s─â-i salveze via╚Ťa ╚Öi l-au operat de urgen╚Ť─â, implant├óndu-i un stent. Asta dup─â ce, ├«n luna februarie a acestui an, Lis a ajuns la spital cu arsuri grave, pentru c─â a vrut s─â se ├«nc─âlzeasc─â la un radiator ╚Öi a adormit cu picioarele pe el. Oana se emo╚Ťioneaz─â repede c├ónd este vorba despre starea de s─ân─âtate a so╚Ťului ei ╚Öi nu ├«╚Öi poate st─âp├óni lacrimile, dar spune c─â a reu╚Öit s─â dep─â╚Öeasc─â toate momentele grele de p├ón─â acum cu mult─â credin╚Ť─â ├«n Dumnezeu.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

image png
carmen tanase jpeg
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
mircea solcanu2 png
12 linda evangelista main jpg jpeg
giani vladimir 25713800 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
foto 1   Cristina Spatar JPG
iuliana beregoi
2 taylor swift jpg jpeg
FotoJet jpg
12 linda evangelista main jpg jpeg