Oana Lis poate da lecții de lins înghețata

Nu se dezminte nici la 43 de ani. Oana Lis face show din orice apariție, și asta nu doar atunci când „iese” la tv sau atunci când publică ceva pe conturile sale de pe rețelele sociale de pe Internet. Este suficient să iasă, la propriu, pe stradă, să facă o simplă plimbare sau să se așeze la o terasă și să mănânce o înghețată. Așa s-a întâmplat și zilele trecute: Oana Lis o oferit un adevărat spectacol în timp ce se bucura de un desert răcoros. 

Fotografiile sunt grăitoare: Oana a lins și a supt înghețata cu o poftă nebună foto: Blitz
Fotografiile sunt grăitoare: Oana a lins și a supt înghețata cu o poftă nebună foto: Blitz

Oana Lis a renunțat să mai slăbească, iubește prea mult dulciurile 

Oana Lis, soția lui Viorel Lis (78 de ani), fostul edil al Capitalei, a făcut un spectacol demn de filmele pentru adulți, în plină stradă. Într-o zi toridă de vară, a ieșit la o plimbare, împreună cu o prietenă și cele două s-au așezat la o terasă, unde au savurat câte o înghețată... Pardon, două în cazul Oanei, căci aceasta nu s-a săturat doar cu porția sa, cu toate că a optat pentru un cornet mare cu mai multe cupe din deliciosul desert.

Până aici, nimic spectaculos, doar că felul în care a mâncat Oana Lis înghețata a fost cu adevărat impresionant și a atras privirile tuturor trecătorilor. Deși ar fi putut gusta folosind o linguriță, așa cum a făcut cealaltă tânără, ea a ales să savureze totul fără nici o grijă și cu o poftă care ar putea molipsi pe oricine. Și atunci când înghețata sa a fost gata, Oana Lis a „atentat” și la cea a prietenei sale, din care a servit, de data aceasta, folosindu-se de o linguriță.  

Citeşte şi: Oana Lis, mesaj emoționant de 1 iunie. Care este cel mai mare regret al vedetei

La un moment dat vedeta a remarcat că felul în care mănâncă înghețata atrage privirile trecătorilor, dar asta a amuzat-o și, după ce a făcut-o atentă și pe amica sa, a demonstrat și mai abitir cât de expertă este atunci când vine vorba să mănânce un astfel de desert. 

De mai bine de cinci ani, Oana Lis a recunoscut că a cedat în lupta cu dietele și s-a resemnat la greutatea de 90 de kilograme. Ca să fie clar pentru toată lumea ce decizie a luat și să nu mai fie stresată în legătură cu silueta, ea a publicat la un moment dat chiar o imagine cu ea de la mare, în costum de baie, și a scris în dreptul fotografiei următoarea declarație: „Păi nu sunt eu sexy la 90 kg!? Eu mă iubesc, important e sa fiu sănătoasă și fericită”. 

Citeşte şi: Adevărata față a Oanei Lis, nemachiată, la prima oră! O mai recunoști?! „Țara arde și baba se piaptănă!”

Pasiunea Oanei pentru mâncare nu mai este demult un mister. De altfel, ea publică adesea pe paginile sale de pe rețelele sociale imagini cu mâncare, în dreptul cărora face mărturisiri de genul: „Poți să fii divă și când manânci un mic! Și să te si simți superbine! Nu trebuie neapărat să fie crevete și la fițe!” ori „Este înghețată sau nu este nimic”.

Apropo de înghețată, Oana a recunoscut, pentru Click!, că are această slăbiciune: „Ador înghețata. În locul acela unde m-ați surprins au înghețată fără zahăr. E mai scumpă, dar merită. Important e să îmi fac mici bucurii ca să pot face față problemelor. Îmi plac înghețata de fructe și cea de ciocolată. Și lui Viorel îi place, nu are voie, dar din aceasta fără zahăr îi mai iau și lui”.

Oana a mai povestit și de unde i se trage această pasiune pentru înghețată: „Atunci când eram mică, cineva a primit un tort de înghețată și eu n-am primit niciodată tort, de nici un fel, de ziua mea și am suferit pentru asta. Mi-am cumpărat zilele trecute eu unul, la 43 ani mi-am făcut această bucurie. Primul tort și prima zi de naștere mi le-a făcut Viorel, la 19 ani! Acum, mi-am făcut eu cadou primul tort de înghețată”.

L-a convins pe Viorel să înfieze un copil 

Oana Lis Foto: Arhivă
Oana Lis Foto: Arhivă

Oana și Viorel Lis formează un cuplu de mai bine de 24 ani, de când ea îi era secretară la Primăria Capitalei, și s-au căsătorit în iulie 2011. Discuția despre copii este veche în acest cuplu, fapt recunoscut de ambii parteneri. Fostul edil al Capitalei a spus că nu-și dorește urmași cu Oana și că nici nu mai poate face, dar în cele din urmă a cedat presiunilor acesteia și a fost de acord cu adopția.

Dosarul de adopție este depus de ceva timp și Oana speră că ce este al ei e pus deoparte și are încredere că, la un moment dat, o să i se împlinească și acest vis.

„Trebuie să ne asumăm toate deciziile pe care le luăm în viață. Eu am depus un dosar de adopție, dar probabil că nu este încă momentul. Sunt convinsă că acest lucru o să se întâmple, atunci când o să vrea Dumnezeu. Probabil că acest copil pe care mi-l doresc este undeva. Trebuie doar să ne întâlnim!”, a mai spus Oana, pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net