Viorel Lis mărturisiri cutremurătoare după ce a fentat moartea: «Am plâns pentru prima dată. Credeam că n-o să mă mai întorc»

Ultima actualizare:

Viorel Lis a vorbit pentru prima dată despre experiență cumplită prin care a trecut, când a suferit un infarct și a fost internat de urgență. Fostul edil a mărturisit că era sigur că nu va ieși viu din spital și că nu o va mai revedea niciodată pe Oana. 

Viorel Lis mărturisiri cutremurătoare după ce a fentat moartea: «Am plâns pentru prima dată»
Viorel Lis mărturisiri cutremurătoare după ce a fentat moartea: «Am plâns pentru prima dată»

Viorel Lis, 79 de ani, a suferit recent un infarct și a fost necesară internarea de urgență a fostului edil al Capitalei. După 10 zile petrecute în spital, Viorel Lis a dezvăluit la Teo Show! momentele îngrozitoare prin care a trecut cât timp a fost la Terapie Intensivă. 

Edilul a mărturisit cu emoție în glas că nu mai avea speranța că se va mai întoarce acasă, sau că o va mai revedea vreodată pe soția sa, Oana. Viorel Lis a recunoscut că a fost pentru prima dată când a plâns cu adevărat deoarece era sigur că îi venise sfârșitul. 

,,Mi-a fost nemaipomenit de greu. Au fost zile triste mai ales când am avut durerea aia maximă la inimă, când a venit Salvarea și am plecat de acasă în cărucior cred că am plâns pentru prima dată. Eram sigur că n-o să mă mai întorc."

Viorel Lis a suferit o intervenție periculoasă la inimă

Viorel Lis a relatat că intervenția la inimă a fost făcută imediat cum a ajuns la camera de gardă și a fost foarte impresionat de profesionalismul medicilor. Fostul edil al Capitalei a explicat și în ce a constat procedura pe care a suferit-o la inimă. 

,,Am plecat la spital, acolo tratamentul a fost imediat. La camera de gardă s-a făcut imediat intervenția pe inimă, mi-a pus un fel de supapă pentru a deschide vasul de sânge. Era clar că era ceva periculos și era ce va ce s-ar fi putut termina rău .

Eu m-am gândit la ce era mai rău, eram sigur că n-o să mai văd casa și n-o să mai văd pe Oana.", a mai dezvăluit Viorel Lis. 

Viorel Lis nu avea loc de veci

Oana Lis a fost aceeași soție devotată și plină de dragoste și a stat zi și noapte cu gândul la Viorel. Ea a povestit că nu era sigură dacă partenerul ei va scăpa de această dată. Ea a aflat că Viorel nici măcar nu avea loc de veci. 

,,A fost foarte greu și mi-am dat seama după simptome că e infarct. Nu ne-am dat seama că este aceasta este gravitatea. Acum inima lui funcționează 50% , este în perioada de recuperare. Este o minune ca i-au salvat viața. Viorel nici nu avea loc de veci.", a declarat Oana Lis. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net