Oana Lis l-a confundat pe Țandărică cu Ion Țiriac! Potop de complimente între cei doi!

Ultima actualizare:

A scăpat cu bine de Covid și acum Oana Lis a început să iasă pe la evenimentele mondene! Joi seară, la lansarea unui salon de înfrumusețare, Oana a dat nas în nas cu Ovidu Lipan Țăndărică! „Aoleo, am zis că a venit Țiriac! Te-am confundat”, l-a gratulat Oana Lis pe Ovidiu Lipan, prezent și el la eveniment. Cei doi s-au complimentat reciproc de mama focului!

Oana Lis a făcut furori cu decolteul generos la un eveniment monden Sursa: Click!
Oana Lis a făcut furori cu decolteul generos la un eveniment monden Sursa: Click!

Oana  Lis și, soțul ei, Viorel Lis au scăpat cu bine de Covid, după ce au fost internați amândoi în același salon, la Matei Balș! Acum, Oana s-a îmbrărcat primăvăratic, într-o rochie roșie ca focul, și a pornit-o spre o petrecere de Valentine s Day, prilejuită de deschiderea unui salon de înfrumusețare.

S-a întâlnit acolo cu prieteni dragi, precum designerul Sonia Trifan , amfitrioana evenimentului, sau cântăreața Annes. Oana a venit singură, lăsându-l pe Viorel acasă, datorită sănătății precare a acestuia. Cum a ajuns însă, Oana l-a și sunat pe Viorel să-i dea raportul dacă a ajuns cu bine. Fostul primar al Capitalei se resimte cu sănătatea, după ce Covid-ul l-a scuturat bine.

„Viorel e acasă, tușește încă!"

„Viorel e acasă, la el a fost mai grav, mai tușește încă. Mulți au râs de el că și-a luat nevastă tinerică, dar nici unii nu așteaptau să stăm atâția ani împreună. Uite că acum îi prinde bine lui Viorel. Am ajuns asistenta lui, așa de bine e îngrijit! ”, a povestit Oana Lis, pentru Click!

La un moment dat, în peisaj și-a făcut apariția și celebrul toboșar de la trupa Phoenix, Ovidiu Lipan Țândărică, însoțit de impresarul Radu Groza și Arsenie, fostul solist de la trupa Ozone. Oana a sărit ca arsă să meargă la Țândărică, însă mare i-a fost mirarea când l-a văzut pe toboșar, și nu pe...Ion Țiriac!

„Ptiu, am crezut că ești Țiriac măi Țândărică!”, a comentat Oana și toată lumea de față a izbucnit în râs. Țăndărică a fost flatat însă de confuzia Oanei și a luat-o ca pe un complimentcă a fost confundat cu vestitul milionar.

“Tu poți să dai la o femeie cât vrei, măi Țăndărică!”

„Și tu arăți foarte bine, Oana!”, a complimentat-o toboșarul pe soția lui Viorel Lis, aflată înt-o vervă de zile mari. Aceasta i-a întors și ea complimetul toboșarului.

“Tu poți să dai la o femeie cât vrei, măi Țăndărică!”, a spus Ona râzând în hohote, făcând aluzie directă la talentul de mare toboșar al lui Țândărică, care este as la tobe și cunoscut drept un mare admirator al sexului frumos!

Ovidiu Lipan Țândărică și-a sărbătorit, în urmă cu câteva zile, ziua de naștere. toboșarul a împlinit 69 de ani.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Michael Douglas și fiica sa Carys foto Instagram jpg
image
image
image
image
image
image
cub alex dobrescu png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
WhatsApp Image 2024 04 23 at 17 33 01 jpeg
image png
cub cristina siscanu png
banner shelly png
banner vica blochina png
image
actualitate.net
image
actualitate.net