Oana Lis are planuri mari pentru 2022! Se pregătește să devină mamă

Oana Lis are planuri mari pentru anul care abia a început. Soția fostului edil, Viorel Lis, dorește să devină mamă și deja a început să facă primii pași pentru a-și vedea visul împlinit.

image
Oana dorește să adopte un copil, dar Viorel nu este de acord Sursă foto: Arhivă personală

Oana Lis consideră că a sosit momentul să își mărească familia, iar un copil este ceea ce îi lipsește pentru a se simți cu adevărat împlinită și fericită. Oana dezvăluia în urmă cu ceva timp că ia în calcul adopția, însă Viorel Lis nu părea la fel de încântat de ideea de a fi din nou tată. 

Oana Lis se pregătește să devină mamă 

După luni întregi de discuții aprinse, se pare că cei doi au ajuns la un oarecare consens. Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, Oana a vorbit despre adopție și a dezvăluit cele mai arzătoare dorințe pe care le are. 

image
Oana și Viorel Lis

Am depus un dosar de adopție și acum sunt foarte fericită că legea adopției s-a schimbat și simt eu așa că anul ăsta se va întâmpla să primesc un telefon magic (...) Sunt părinte adoptator deja, dar nu am copilul. E de doi ani dosarul. O să-l fac pe Viorel tătic anul ăsta!”, a spus Oana. 

Oana Lis dorește să adopte un copil 

Oana și Viorel Lis sunt împreună din anul 1998 și s-au cununat civil în 2009. De mai multă vreme, Oana se gândește la momentul în care va deveni mamă, însă se pare că Viorel Lis nu îi împrășește dorința. Mai mult decât atât, se împotrivește deciziei soției sale de a adopta un copil. 

image
Oana și Viorel Lis sunt căsătoriți din anul 2009

"Părerea mea este că eu o să adopt, indiferent de părerea lui Viorel. El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu, ca psiholog, trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu eu că nu o să fie o relație minunată și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine?”, declara Oana recent.  

horoscop ( FOTO pixabay )
cub larisa iordache png
andreea mantea 2 JPG
7 front elvetianca pensiune jpg
proteste   profimedia 0727331327 jpg
foto 1   privire oras shutterstock 674347609 jpg
andreea esca si alexia eram
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
Soldații ucraineni au recucerit Lîman FOTO Twitter / Defense of Ukraine
politia drone jpg
image
image
image
image
jlo alex rodriguez gettyimages 1131935237 jpg jpeg
cub andreea berecleanu eva zaharescu png
cub micutzu animat gif
andreea esca si alexia eram
cub larisa iordache png
BeFunky collage (22) jpg