EXCLUSIV! Oana Lis, internată și ea de urgență din cauza Covid. Mara Bănică: «Sunt în aceeași rezervă! Viorel e mai rău»

oana lis jpeg
Oana și Viorel Lisfoto: Instagram

Starea de sănătate a Oanei Lis s-a înrăutățit, așa că a fost nevoită să se interneze și ea în spital. Vineri seara, soțul ei, Viorel Lis, a fost oprit la Institutul "Matei Balș", din București. Amândoi sunt infectați cu virusul Sars-Cov-2. Click! a aflat în ce stare se află cei doi, la acestă oră.

Starea de sănătate a Oanei Lis s-a înrăutățit brusc la doar puțin timp după ce a fost infectată cu noul coronavirus, iar medicii au decis să o interneze și pe ea în spital, tot la Matei Balș. Inițial vedeta s-a tratat acasă, asta în timp ce soțul ei se afla sub supravegherea medicilor. În cele din urmă, Oana a ajuns în aceeași rezervă cu soțul ei, Viorel Lis.

Mara Bănică: "Lui Viorel îi scăzuse saturația la 80 și ceva"

Buna lor prietenă, Mara Banică, a fost cea care l-a determinat pe Viorel Lis să meargă la spital, în primă fază. „Am vorbit cu Oana chiar în această dimineață, ea e mai bine, Viorel e așa și așa. El făcuse booster-ul (n.r. doza a treia) luna trecută. El a făcut ambele doze ale vaccinuluil în luna martie. Oana m-a sunat alaltăieri că Viorel nu vrea să meargă la spital. Au chemat Salvarea, l-au testat, dar rezultatul nu apucase să vină. Ea era pozitivă, iar Viorel aștepta rezultatul, însă îi era rău, îi scăzuse saturația la vreo 80 și ceva. Eu l-am determinat să se ducă la spital. Oana, săraca, l-a dus cu căruciorul la mașină, că Viorel nu poate să mai meargă. L-au internat și l-au trecut pe Remdesivir. Oana s-a dus, ieri, să-și facă tratamentul și au internat-o și ea. E în aceeași rezervă cu el!”, a dezvăluit Mara Bănică, în exclusivitate, pentru Click.ro.

Viorel Lis: "Sunt terminat la plămâni"

Fostul primar al Capitalei spune și el că nu se simte deloc bine, mai ales că mai are o lungă listă de alte afecțiuni. Viorel Lis (77 de ani) a avut prima reacție după ce sâmbătă s-a aflat că este infectat cu virusul Sars-Cov-2. Internat de vineri seara la Institutul Matei Balș din Capitală, el a făcut și primele declarații de pe patul de spital. ”Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc, că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r. Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a spus Viorel Lis pentru Antena Stars.

Citește și:

Viorel Lis, bolnav de Covid, reacție disperată de pe patul de spital: "Sunt terminat la plămâni"

Oana și Viorel Lis au coronavirus. Fostul primar al Capitalei, internat la Matei Balș

Roger E  Mosley car crash jpg
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota
Diogo Morgado îl interpretează pe Iisus, în filmul „Fiul lui Dumnezeu” (2014), regizat de Christophor Spencer  Producția poate fi urmărită anul acesta la PRO TV jpeg
baietel muscat de rechini 2 jpg
zodiac 600x400 jpeg
Mădălina Ghenea 35 (3) jpg
bianca dragusanu si ema uta jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
2 octavia geamanu antena 1 jpg jpeg
iulia vantur jpeg
alex leonte cancan 3 jpg
cub theo rose png
cub  anamaria prodan 2 png
marcela fota