Oana Lis a recuperat verigheta, de la amanet! Cine a ajutat-o să o găsească

Ultima actualizare:

Oana Lis, 43 de ani, a început toamna cu un eveniment fericit! A reușit să recupereze, de la amanet, verigheta lăsată gaj pentru a face rost de banii necesari confortului soțului ei, a cărui sănătate e măcinată de probleme medicale.

Oana și Viorel Lis, un cuplu exotic al lumii mondene din București
Oana și Viorel Lis, un cuplu exotic al lumii mondene din București

Să nu credeți că doar banii au fost necesari recuperării bijuteriei.

Vezi și: Situație disperată! Oana și Viorel Lis, la limita sărăciei: „Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării!"

Oana a trecut printr-o veritabilă epopee pentru a identifica și a intra din nou în posesia verighetei prin care și-a legat destinul de fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, 78 de ani.

Magia există… Trebuie doar să crezi în ea. Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o să o mai iau niciodată înapoi. Că nu o să am bani să o mai ridic și că nici nu o mai vreau și nu mai am nevoie de ea. Așa că am lăsat-o de tot acolo, iar cei de acolo au dus-o la topitorie. Apoi, ca urmare a apelului meu și a bunăvoinței și sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei… m-am dus să o recuperez… dar nu mai era. Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat-o 2 săptămâni la topitorie. Au găsit-o tocmai pentru că e scris pe ea «V. Lis»”, a scris Oana Lis în mediul online, conform Unica.

Verigheta ajunsese la amanet în urmă cu o lună

Problemele de sănătate ale fostului primar al Capitalei au adus-o pe Oana Lis în sapă de lemn, însă aceasta nu se dă bătută, fiind oricând gata să renunțe la cele mai de preț obiecte pentru a-și întreține corespunzător soțul. La începutul lunii august, Oana a amanetat verigheta pentru a face rost de bani. 

Citește și: Oana Lis, la amanet! Este incredibil de trist la ce a trebuit să renunțe

Azi mi-am lăsat verigheta la amanet, ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea”, scrisese Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu inelul din aur masiv, în fața ușii unei case de amanet., în primele zile ale lunii august.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net