Oana Lis a recuperat verigheta, de la amanet! Cine a ajutat-o să o găsească

Oana Lis, 43 de ani, a început toamna cu un eveniment fericit! A reușit să recupereze, de la amanet, verigheta lăsată gaj pentru a face rost de banii necesari confortului soțului ei, a cărui sănătate e măcinată de probleme medicale.

Oana și Viorel Lis, un cuplu exotic al lumii mondene din București
Oana și Viorel Lis, un cuplu exotic al lumii mondene din București

Să nu credeți că doar banii au fost necesari recuperării bijuteriei.

Vezi și: Situație disperată! Oana și Viorel Lis, la limita sărăciei: „Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării!"

Oana a trecut printr-o veritabilă epopee pentru a identifica și a intra din nou în posesia verighetei prin care și-a legat destinul de fostul primar al Capitalei, Viorel Lis, 78 de ani.

Magia există… Trebuie doar să crezi în ea. Când am lăsat verigheta la amanet eram total convinsă că nu o să o mai iau niciodată înapoi. Că nu o să am bani să o mai ridic și că nici nu o mai vreau și nu mai am nevoie de ea. Așa că am lăsat-o de tot acolo, iar cei de acolo au dus-o la topitorie. Apoi, ca urmare a apelului meu și a bunăvoinței și sufletului doamnei A… care a vrut să mă ajute cu recuperarea verighetei… m-am dus să o recuperez… dar nu mai era. Apoi, cei de acolo au fost foarte drăguți și au căutat-o 2 săptămâni la topitorie. Au găsit-o tocmai pentru că e scris pe ea «V. Lis»”, a scris Oana Lis în mediul online, conform Unica.

Verigheta ajunsese la amanet în urmă cu o lună

Problemele de sănătate ale fostului primar al Capitalei au adus-o pe Oana Lis în sapă de lemn, însă aceasta nu se dă bătută, fiind oricând gata să renunțe la cele mai de preț obiecte pentru a-și întreține corespunzător soțul. La începutul lunii august, Oana a amanetat verigheta pentru a face rost de bani. 

Citește și: Oana Lis, la amanet! Este incredibil de trist la ce a trebuit să renunțe

Azi mi-am lăsat verigheta la amanet, ca să pot să-i cumpăr de urgență un cărucior cu rotile lui Vio, ca o femeie „pe interes” ce sunt, cum vorbea lumea”, scrisese Oana Lis pe Facebook, în dreptul unei fotografii cu inelul din aur masiv, în fața ușii unei case de amanet., în primele zile ale lunii august.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

cub camelia șucu (1) png
cub lia bugnar theo rose png
serial wednesday jpg
zodia care nu a primit nimic de mos nicolae jpg
cub ioana nastase png
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
cub Kirstie Alley
profimedia 0742415693 jpg
image
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Actrița Kirstie Alley și John Travolta
profimedia 0742415693 jpg
FotoJet jpg
Kanye West
Kirstie Alley jpg
Dorel Las Fierbinti nunta Mihai Rait Dragomir Ana Maria Mihai Bobonete (2) jpeg