Situație disperată! Oana și Viorel Lis, la limita sărăciei: „Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării!"

#Exclusiv Click!

3.500 de lei! Atât este pensia fostului primar al Capitalei Viorel Lis. Cu banii aceștia poate să achite doar tratamentul pe trei zile și cam atât. Soția lui, Oana Lis, a amanetat verighetele ca să îi cumpere, joi, 12 august, un cărucior pentru că nu se mai poate deplasa singur, iar azi face apel la oameni să o ajute cu donații: "Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării!".

oana lis exclusiv png
Oana și Viorel Lis se află într-o situație disperată. Mai au bani doar de mâncare

Oana și Viorel Lis, la limita sărăciei

Cei care au blamat-o pe Oana că stă din interes lângă Viorel Lis, acum se pot rușina văzând-o cât de mult luptă pentru un om care se luptă cu  problemele bătrâneții: boală, imobilitate, frici și altele.

Citește și: Viorel Lis, internat de urgență! Oana speră la o minune, pronosticul medicilor e rezervat: „Să vă rugați pentru el”

De aproximativ trei ani, fostul edil al Bucureștiului stă mai mult prin spitale, iar de trei săptămâni nu se mai mișcă deloc! Durerile l-au slăbit și fizic și psihic, iar acum are nevoie de ajutor permanent, un om care să îl vegheze zi și noapte, gata la orice oră să sune la ambulanță având în vedere starea precară de sănătate.

Din păcate: Viorel Lis mărturisiri cutremurătoare după ce a fentat moartea: «Am plâns pentru prima dată. Credeam că n-o să mă mai întorc»

„Viorel nu se mai poate mișca deloc. De trei săptămâni starea lui s-a degradat rapid și asta este groaznic, mai ales pentru un om conștient. Suferă foarte mult văzându-se în halul ăsta. La azil nu pot să-l duc pentru că nu mă lasă inima și nici el nu își dorește lucrul ăsta. Asta e bătrânețea, boala, e foarte greu", a declarat Oana, pentru Click!.

Vezi și: EXCLUSIV! Oana Lis, hărțuită la cabinet! „Mă sună tot felul de frustrați sexual!”

Până acum, Oana s-a descurcat cât de cât cu banii: pensia lui, dar și veniturile ei pe care le obținea din ședințele de terapie pe care le făcea. Pentru că soțul ei are nevoie 24 din 24 de ore de supraveghere, Oana a renunțat la cabinetul ei și acum este îngrijitoare, dar nu se mai descurcă deloc cu banii. Sunt foarte multe cheltuieli zilnice.

„Ieri mi-am amanetat verighetele ca să îi cumpăr cărucior. Am cheltuit pe un wc special pentru el 400 de lei, apoi am dar 2500 de lei pe niște bări de care sa se prindă prin casă, iar medicul să se deplaseze la domiciliu ia cam 1.000 de lei. Când îl scot din bloc, trebuie să îl scot cu 3 oameni, evident, nu pe degeaba. Recuperarea costă, tratamentul costă!  Sunt cheltuieli enorme și n-am niciun ajutor!

Să fii cu dizabilități în România, e nenorocire mare ca nu ai ajutor de la stat. Ca primar are pensie 3.500 de lei. Eu banii ăștia i-am cheltuit în doua-trei zile. E inuman pentru mine. Mai am bani doar de mâncare și atât. Am ajuns la capătul răbdării! Am făcut acea postare pentru că m-am simțit copleșită", ne-a mai spus Oana. 

Copleșită de probleme, Oana face un apel disperat la oamenii cu inimă mare, poate chiar și cei care au fost ajutați de el pe vremea în care a fost primar. „Viorel a ajutat pe multă lume și acum îi rog și eu pe toți cei care vor sa facă o fapta bună, să mă ajute cu o mică donație cât să acopăr cheltuielile de recuperare și tratamentele pe la spital. Las un cont în care cei cu inimă bună pot face un gest care contează enorm pentru noi:

RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim anticipat”, a transmis Oana.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.  

FotoJet jpg
cub loredana groza png
cub acident avioane Heathrow Londra
Regina Elisabeta
FotoJet jpg
colaj coolio png
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
Margrethe a Danemarcei (4) jpg
 Mobilizare partiala - rusi trimisi la razboi FOTO Profimedia
Soldat ucrainean pe un tanc rusesc abandonat in Harkov FOTO Profimedia
image
image
image
image
cub xonia png
Marcel Bostan  Alternosfera jpg
Gabriela Marin si iubit  jpg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub micutzu png
foto1 pianist record jpg