EXCLUSIV! Oana Lis, hărțuită la cabinet! „Mă sună tot felul de frustrați sexual!”

Pandemia e pe final, așa că Oana Lis a luat decizia să-și redeschidă cabinetul de consiliere psihologică pentru a mai strânge ceva bănuți. Fiind persoană publică însă, Oana se expune mai mult decât ar trebui și a ajuns să primească fel și fel de telefoane de la indivizi dubioși, care o jignesc și chiar îi fac chiar avansuri sexuale.

Oana Lis are probleme la cabinetul de consiliere psihilogică Sursa: Facebook
Oana Lis are probleme la cabinetul de consiliere psihilogică Sursa: Facebook

Oana Lis și-a luat diploma de psiholog și a deschis cabinetul propriu de consiliere psihologică chiar cu două săptămâni înainte să se declanșeze pandemia de coronavirus.

Oana a ținut închis cabinetul de consilere psihologică  și l-a tramnsferat în on-line timp de doi, ani cât timp a durat pandemia de Covid, iar acum a decis să-l redeschidă.

Lumea e deprimată, eu sunt veselă, atrag clienții. Am zis să-mi fac curaj și să încep iar să iau clienți la cabinet, pentru că oricum nu prea am avut că a venit pandemia la două săptămâni după ce am deschis cabinetul. Oamenii mă întrebau: domne când deschizi, ce se întâmplă?!”, a declarat Oana Lis, pentru Click!

Din păcate, nici a apucat bine să redeschidă cabinetul, că soția lui Viorel Lis a început să primească telefoane suspecte de la indivizi dubioși, care sună să-i facă chiar și avansuri sexuale sau să-i închidă, pur și simplu, telefonul în nas. Multe dintre aceste persoane, care se dau drept pacienți, bat apropouri nelalocul lor la adresa Oanei și a lui Viorel Lis, fapt care a reușit să o scoată din pepeni pe Oana.

„Încerc să mă calmez!”

Încerc să mă calmez că sunt psiholog. Am vorbit și cu alte colege. În on-line-ul ăsta noi ne expunem, din viața personală, telefoane etc. Unii mă știu de la televizor și lumea are impresia că poate să sune și să stăm de vorbă, eu nu am nici o treabă gen. Dar eu am treabă toată ziua, trebuie să am și grijă de Viorel, de casă, de mașină, să fac cumpărături.

Nu pot stau toa ziua la telefon să-i ascult pe ei. E frustrant te sune lumea să închidă, mă sună tot felul de frustrați sexual!

Cineva mi-a zis să nu-mi mai dau numărul de telefon, să pun un formular, dar eu sunt deschisă. Mi se pare normal ca omul să ia legătura cu mine. Niște doamne nu aveau încredere să-mi bage banii în cont să plătească ședința. Vedeți câte țepe se întâmplă pe Internet. Lumea e normal fie reticentă. O să încerc să gestionez singură situația”, ne-a mai spus Oana.

Cabinetul psihologic al Oanei Lis se află situat în sectorul 1 din Capitală, iar o ședință de terapie de o oră  în compania acesteia costă 100 ron.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net